Badelegetøj

Gør badningen til en leg med badelegetøj, der er udviklet til at blive brugt i vandet. Bade-legetøjet er sikkert at bruge for de små størrelser, og det aktiverer barnet til at få gang i sjove lege i vandet, mens der vaskes hår, ansigt og krop. Se også vores udvalg af vandleg og pools, hvis vandlegen skal rykkes udenfor om sommeren.

Badelegetøj til baby gør vask til en leg

Du kender det måske selv: Nogle gange har man bare ikke lyst til at tage et bad. Sådan kan dit barn eller din baby også have det. Men hvis du tilsætter lidt legetøj til badet, så bliver det straks mere attraktivt for den lille at være i vandet. Med det rette legetøj til dit badekar synes de fleste børn nemlig, at det bliver sjovere at tage et bad.

På Bilka.dk finder du blandt andet badedyr til badekar - eksempelvis de klassiske badeænder. Med ubegrænset returret kan du også roligt shoppe badelegetøj til børn på 1-2 år, for du kan bare sende det tilbage igen, hvis du fortryder købet. Med flotte farver og skønne designs har vi badelegetøj, som børn i alle aldre kan underholdes af. Familiens badeværelse vil derfor hurtigt blive til en fest. 

 

Nyd hygge og kvalitetstid med din baby

Glæder du dig allerede til at forvandle badekarret fra en kampzone til noget hyggeligt samvær mellem dig og dit barn? Så dyk ned i vores udvalg af badelegetøj til baby og barn - og måske til barnlige sjæle. De finurlige figurer vil uden tvivl sørge for glade oplevelser. De kan endda være med til at udvikle dit barns motorik og kreativitet. Når badevandets temperatur er ved at dale, kan du passende tørre din lille solstråle af i et blødt håndklæde

Ender dit barn med at blive helt forelsket i sit badelegetøj? Så kan du faktisk også tage det med på stranden eller til poolen. Husk blot at rengøre det efterfølgende. Så kan din baby nyde sit badelegetøj endnu mere. 

Hvis du planlægger at tage noget af legetøjet fra badet med ud, så kan du også benytte dig af vores udvalg indenfor underholdende vandlegetøj. Her finder du også sjov til de lidt større børn til gode priser.