Fjernstyrede både

Kombinationen af legetøj, som barnet selv kan navigere rundt med og få op i fart, og vand som legeplads, er genial. En fjernstyret båd er gaven til piger og drenge, der elsker legetøj med tempo og vand, og som er vilde med nye udfordringer. Tjek udvalget af fantastiske modeller herunder.

Fjernstyret båd – masser af sjov og fart på vandet

Med en fjernstyret båd giver du dit barn mulighed for timevis af aktiv udeleg på stranden, ved søer og åer, hvor det får brugt både krop og hjerne og får masser af frisk luft i lungerne. Det er legetøj, der indbyder til både race og konkurrence og at skabe sit eget univers med rollelege og historier – alene eller sammen med andre.

  • Fås som f.eks. speed- og sejlbåd og til race, konkurrence og rollelege

  • Vælg mellem rigtig mange modeller, design, størrelser og farver

  • Stimulerer bl.a. barnets grov- og finmotorik, koordination og koncentration

Fjernstyret legetøj er et hit hos mange børn og har aldrig været mere populært, end det er i dag. Det skyldes i høj grad, at der konstant udvikles nye produkter, der ift. design, funktioner og teknologi overgår det, der tidligere er blevet produceret.

Vælg det rigtige fjernstyret legetøj

Hvad enten du er på udkig efter fjernstyret legetøj, der kan køre, flyve eller sejle, har vi et stort og alsidigt udvalg fra førende brands, som nok skal vække begejstring hos både store og små børn.

Hvilken båd, du skal vælge til dit barn, afhænger først og fremmest af:

  • Alder/udvikling: Vælg en model, som passer til dets motoriske færdigheder. En controller kan være en stor mundfuld for et mindre barn, som ikke har styr på finmotorikken, balancen og øjehånd-koordinationen.

  • Præference: Foretrækker dit barn masser af gas og fuld fart frem, race og konkurrence, så er en speedbåd oplagt. Holder dit barn af mere rolige lege, er en sejlbåd en mulighed.

For at give dig adgang til noget af det bedste inden for fjernstyrede både udvider og opdaterer vi løbende vores udvalg med både velkendte klassikere og de allernyeste modeller. Når du har fundet frem til en båd med netop de funktioner, som passer til dit barn, bestiller du den online på Bilka.dk.