Lærerigt legetøj

Her på siden finder du lærerigt legetøj, som har en pædagogisk vinkel, og som hjælper dit barn med at lære, samtidig med at de fordyber sig i leg. Børn leger bedst, når de har det sjovt, og udvalget her på siden består af bl.a. læringslegetøj med fokus på indlæring.

Leg og lær med lærerigt legetøj

Det kan sagtens påstås, at børn lærer noget af at lege med en hvilken som helst slags legetøj. Men der er alligevel noget legetøj, som lægger op til læring og stimulerer barnet til det på en anden og mere intens måde, og det er netop den slags legetøj, du finder et stor udvalg af her på siden. Med dette legetøj vil barnet få gode redskaber til at tilegne sig ny viden og egenskaber inden for:

  • Finmotorikken og koordineringssansen

  • Grovmotorikken og udfordring af kroppen

  • Bogstaver, tal og viden

Både brætspil, modellervoks, malesæt, byggelegetøj og blødt legetøj kan indeholde lærende elementer, og du finder derfor alle disse typer af legetøj i vores sortiment.
 

Vælg det helt rigtige læringslegetøj til indlæring

Hvis det er en gave, du er på udkig efter, kan det være svært at vide, hvad der falder i fødselsdagsbarnets smag. Men hvis du gerne vil give en gave, som er sjov og samtidig hjælper til indlæring, kan du nemt finde noget her. Når du klikker på det valgte stykke legetøj, kan du bl.a. se, hvilken alder det henvender sig til.

Meget af legetøjet lægger op til, at barnet selv finder på og fremstiller sit eget produkt, så kreativiteten også kommer i spil.

  • Hvis det er til helt små børn, er produkter med raslelyde, spejle og forskellige strukturer stimulerende for sanserne, og jo ældre barnet bliver, jo mere indviklet kan legetøjet være.

  • I den tidlige skolealder er lege, som inddrager bogstaver og tal f.eks. meget populære, da det er færdigheder, barnet nu bliver præsenteret for. Børn i den tidlige skolealder er ofte også meget interesseret i videnskaber. Det kan nemt udnyttes ved at forære barnet en eksperiment-boks, som findes i forskellige udgaver. Disse indeholder redskaber og guides, der lægger op til mange timers udforskning af de fascinerende videnskaber fra kemi til astrologi.

  • Spil kan være aktuelt i alle aldre, da det kan samle hele familien til mange hyggelige timers underholdning.

  • LEGO er naturligvis også et godt bud på legetøj, som stimulerer læring og kreativitet hos barnet.
     

Bestil læringslegetøjet hjem på Bilka.dk i dag

Hos Bilka har vi Danmarks største vareudvalg, og derfor er der masser af lærerige spil og legetøj at vælge imellem. Find favoritterne her på siden og bestil dem hjem med det samme.