Disney

Disney universet har været kendt og elsket de sidste mange årtier, og Disney legetøjet gør det muligt at få noget af magien fra tegnefilmene ind på børneværelset. Der er til timevis af leg med populære Disney figurer som Elsa, Mickey Mouse og Lynet McQueen.

Populære Disney produkter

Disney kategorier

Disney tegnefilm

Brandet Disney havde sin begyndelse tilbage i 1923, hvor grundlægger Walt Disney indledte succesen med serien Alice i eventyrland. Det helt store gennembrud kom, da Walt Disney i 1928 lancerede figuren Mickey Mouse. Mickey blev et hit og er siden filmatiseret som tegnefilm til stor glæde for børn i alle aldre.

I 1935 lavede Walt Disney sin første tegnefilm i spillefilmslængde, det var Snehvide og de 7 små dværge. Filmen blev en stor succes og banede vejen for flere lange Disney film.

Disney i dag

Siden Walts død i 1966 har Disney koncernen bygget videre på hans idéer. Der er siden Mickey Mouse kommet flere figurer til i Disney Junior, og Snehvide har fået følgeskab af mange andre prinsesser i Disney Prinsesser. Walt Disney har virkelig formået at påvirke tegnefilmsverdnen selv den dag i dag, over 50 år efter sin død.