Legetøj til stranden og sandkassen
Legetøj til stranden og sandkassen

Udendørs leg

Med vores store udvalg af udendørs legetøj er der lagt op til mange timers leg ude i den friske luft. Vælg mellem alt fra klassiske havespil og løbehjul til gynger og store legetårne, og skab sjov leg i haven for hele familien. Se udvalget her på siden og køb udelegetøj online på Bilka.dk i dag.

Se alle produkter

Populære mærker

Sjove havespil til sommeren

Hvad er bedre end at nyde sommervarmen med et sjovt havespil? I denne guide giver dig inspiration sjove havespil, hvor hele familien kan være med. Prøv f.eks. kongespil, stangtennis eller stigegolf. Læs med og bliv klar til at konkurrere!

Udendørs leg for børn i alle aldre

Elsker dine børn at være aktive, kan du med fordel forkæle dem med noget sjovt udendørs legetøj. Det giver dig mulighed for at lade dit barn få en masse frisk luft på en sjov og aktiv måde.

På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af udelegetøj til sjov udendørs leg for børn i alle aldre. I udvalget finder du blandt andet:

Der er derfor noget for enhver smag. Uanset om dit barn elsker at hoppe højt på en trampolin eller bygge sandslotte i en sandkasse, er vores udendørs legetøj skabt til at bringe glæde og aktivitet til enhver udendørs legedag.
 

Sjov udeleg i haven for hele familien

Har du lyst til at bruge lidt kvalitetstid sammen med dit barn? Så kan du heldigvis også finde løsninger, hele familien kan nyde godt af:

  • Til de yngre børn: Hvis du har yngre børn, kan en sandkasse være et fantastisk redskab til at lade deres fantasi og kreativitet udfolde sig. Her kan de udforske en verden, hvor alt er muligt. De kan f.eks. lege, at de er bagere for en dag og skabe mesterværker sandkager, pyntet med pynt fra haven.

  • Til de ældre børn: Hvis du har et lidt ældre barn, der er vild med teknologi, kan en drone være det oplagte valg. Både piger og drenge kan blive fascinerede af denne flyvende maskine. Du kan endda opleve, at det kan være en lærerig leg for de unge.

  • Til hele familien: Hvad med at prøve et hyggeligt havespil? Her får hele familien lov til at lege med, så I sammen kan skabe dejlige minder. Havespillene stigegolf og kongespil er populære lege blandt mange danske familier.

  • Til de fysisk aktive: Er der mere fokus på at være fysisk aktiv, så kan en af vores sikre trampoliner være en mulighed. Også her er der en chance for at lade store og små lege med. Du kan endda vælge mellem trampoliner på fod samt nedgravede trampoliner.

Der er udendørsleg for enhver. Uanset om I er en lille familie eller en større gruppe, er udeleg med vores udendørs legetøj en skøn måde at skabe glade stunder og minder sammen. Desuden er udeleg utrolig gavnlig, da det ikke kun giver mulighed for at komme ud i det fri, men også for at få rørt sig og være aktiv.
 

Køb udendørs legetøj på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi et hav af udendørs legetøj til haven for både børn og hele familien, der kan gøre udendørs leg endnu sjovere. Og med ubegrænset returret er der god grund til at vælge flere former for udendørs legetøj fra Bilka.dk. Uanset om du leder efter havespil, løbehjul, eller noget helt tredje, kan du finde det på Bilka.dk.