Kortspil

Findes der noget hyggeligere end en god omgang kortspil med familie eller venner? Udforsk vores store udvalg af forskellige kortspil og vælg mellem underholdende kortspil for 1, 2 eller måske 10 spillere. Få mange timers hygge med kortspil fra Bilka.dk.

500 regler

Kortspillet 500 er kendt blandt de fleste. Der findes dog mange forskellige regler, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilke regler man skal spille efter. I denne guide giver dig vores bud på 500 regler, I kan følge, så I kan komme i gang med at spille 500.

Pokémon kort

Er du fan af Pokémon og alle figurerne fra universet? Gå på jagt i vores udvalg af Pokémon kort med Pikachu, Charizard og alle de andre kendte figurer. Vi har et stort udvalg, så måske du er heldig at finde netop de kort, du er på udkig efter her.

Vælg mellem et hav af kortspil 

Et kortspil er mere end bare et kortspil. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af forskellige typer af kortspil. Så kan du nemt finde dit nye favorit spil. Du finder blandt andet klassikere såsom UNO i en masse forskellige versioner, memory spil og meget mere. Ja, du kan se det for dig selv i vores store udvalg af spillekort. Her finder du helt sikkert et spil, som hele familien kan være med til.
 

Find kortspil for 2+ spillere på Bilka.dk

I vores omfattende udvalg her på Bilka.dk finder du et kæmpe udvalg af kortspil, der dækker enhver smag og behov. Uanset om du er på udkig efter spændende kortspil for 2, underholdende spil for større selskaber, eller måske et kortspil, du kan nyde alene, har vi noget for enhver. Ved at anvende filtreringsmuligheden 'Antal spillere', kan du nemt navigere gennem vores sortiment og finde det perfekte kortspil, der passer til netop din situation. Lad dig inspirere af vores mange valgmuligheder og find dit næste yndlingskortspil på Bilka.dk i dag.
 

Tag spillekort med på farten

En rigtig god egenskaber ved kortspil er, at de ikke fylder særligt meget. Derfor kan de nemt tages med farten, når du skal på tur. Det kan være på ferie, camping eller måske bare som et hyggeligt spil i haven. Samtidig er kortspil heller ikke alt for indviklet, så alle kan være med til at spille. Det tager heller ikke for lang tid at komme igennem, hvilket gør, at du kan nå mange forskellige spil.
 

Udforsk vores store udvalg og køb kortspil online i dag

Hvis du mangler et nyt kortspil til turen, derhjemme eller noget helt tredje, gemmer den nye favorit sig blandt vores udvalg på Bilka.dk. Vi har et hav af kortspil i forskellige prisklasser, så du nemt kan finde et godt spil, hvor du får masser af hygge for pengene. Tjek vores udvalg ud her på siden, og køb dit nye kortspil i dag på Bilka.dk. 

Gå også på opdagelse i vores store spilunivers, hvor du finder fede spil til hele familien samt spil, der egner sig godt til børn eller voksne. Er du mere til for eksempel samlekort, har vi også det.