Børnebøger

At læse sammen med dine børn eller børnebørn skaber fantastiske minder og gode stunder, der følger med gennem hele livet. Vælg mellem de mange gode børnebøger i vores sortiment og find den, der får smilet frem hos dig. Vælg den bedste børnebog for den, du skal læse for – de vil med garanti begge vække glæde, når de læses i natlampens skær. Se de mange børne-bøger og gode historier i udvalget herunder.

Lev jer ind i en eventyrlig fortælling med børnebøger fra Bilka

Lev jer ind i en verden fuld af drager, prinser og prinsesser eller træd speederen i bund og drøn afsted på en hæsblæsende tur sammen med dine yndlingsvenner fra Disney. I vores eventyrlige samling af børnebøger finder du fortællinger, der sætter gang i fantasien hos dit barn. Find derfor inspiration til godnathistorien i vores udvalg, hvor du finder mange magiske fortællinger.

Gode fortællinger lever videre i generationer og skaber minder for livet. Derfor fylder fortællinger meget i barndommen, hvor børn holder af at få fortalt magiske og eventyrlige historier, der sætter fantasien i gang. Med en god børnebog kan du både underholde, bidrage til barnets kreativitet og fantasi samt formidle lærerige budskaber. Derfor findes der et hav af børnebøger med kendte figurer, der underholder dit barn. Her er især Disneys mange eventyrlige fortællinger blevet et hit blandt børn, hvor de kan leve sig ind i deres yndlingseventyr sammen med de eventyrlige figurer. Mangler du en spændende bog til et barn, du holder af, kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg. Her har vi håndplukket et udvalg af Disneys favoritfortællinger, der giver dig og dit barn mange hyggelige stunder, når I sammen genskaber dit barns yndlingseventyr.

 

Fra Disney til Ramasjang

Mangler du en eventyrlig fortælling til en lille prinsesse, vil Disney Frost bøgerne skabe glæde. Sammen med Anna og Elsa kan I drage på eventyr fuld af is og sne. I kan også træde speederen i bund sammen med Disney Cars og drøne afsted i fuld fart hen af landeveje og motorveje i selskab med de sjove og finurlige Cars. Hos Bilka.dk har vi sørget for at håndplukke mange af Disneys bedste og mest populære fortællinger til piger og drenge - du finder derfor nemt et eventyr, der falder i dit barns smag.

Er dit barn vild med Ramasjangs univers, kan du ligeledes finde bøger, der vil underholde drenge og piger. Her kan I drage afsted på en ny mission sammen med de søde hunde fra Paw Patrol og i fællesskab redde en af byens beboere. I kan også dufte til de dejlige kager fra Rosas Rouladefabrik og sammen finde på idéer til en kage, der vil falde i god smag hos én I holder af.

 

Skab god underholdning inden sovetid

Find derfor inspiration til godnatlæsningen i vores store og eventyrlige udvalg af børnebøger, hvor du med sikkerhed finder en bog, der vil underholde dit barn. Uanset om dit barn foretrækker Disneys magiske univers eller nyder at blive underholdt af Ramasjangs mange sjove og finurlige figurer, der tager dit barn med på sjove oplevelser, finder du bøger, der vil falde i god smag. Glæd derfor dit barn med en ny fortælling - så bliver det sjovere at gøre klar til at skulle i seng. Mangler du det komplette eventyrlige sæt til dit barn, finder du også smarte sengesæt med motiver af dit barns yndlingseventyr. Kombineret med en ny børnebog kan du gøre det sjovt for dit barn at skulle i seng.