Hasbro

Hos Hasbro ønsker vi at skabe verdens bedste lege oplevelser. Find alle dine yndlings legetøjsmærker fra Hasbro på Bilka.dk, herunder NERF, MY LITTLE PONY, PLAY-DOH, MONOPOLY og TRANSFORMERS! Udforsk vores mærker nedenfor, og gå på opdagelse i legetøj og spil fra Hasbro til alle aldersgrupper. Led efter børnenes favoritter blandt brætspil, actionfigurer, blasters, modellervoks og prinsesser.  

Kategorier

Hasbro vil skabe verdens bedste lege oplevelser. Gå på opdagelse i legetøj og spil fra Hasbro til alle aldersgrupper. Find her børnenes favoritter blandt brætspil, actionfigurer, blasters, modellervoks og prinsesser. Kom med ind i en verden af legetøj og magiske universer.

Vi har plads til alle. En NERF blaster inviterer til sjov leg, hvor børn og barnlige sjæle kan sigte mod mål eller kæmpe imod hinanden. Udvalgtet af NERF blasters er stort: ELITE 2.0, ULTRA, FORTNITE og SUPERSOAKER som skyder med vand. Du kan også lade dig inspirere af det magiske MY LITTLE PONY univers. TWILIGHT SPARKLE, PINKIE PIE, RAINBOW DASH, RARITY, FLUTTERSHY og APPLE JACK – de er alle sammen forskellige, men sammen står de stærkest. Eller skab en hyggelig og kreativ stund med børn ned til 2-års alderen.

PLAY-DOH inviterer til mange timers kreativ leg. Se børnenes fantasi udfolde sig med modellervoks fra PLAY-DOH. Brætspil er mere populært end nogensinde før. Hasbro Gaming står bag en lang række populære nye og klassiske spil. Saml familie og venner til et spil Twister, Operation, Guess Who, Battleship eller Cluedo. Eller hvad med MONOPOLY? Du kan vælge at gå med den klassiske eller en ny spændede udgave. En ting er sikker: der skal købes grunde og tjenes penge. Måske skal flere generationer også mødes i en figurleg i et facinerende univers med robotter.

TRANSFORMERS er et spændede univers med robotter, der har en unik evne til at transformere sig til seje dyr og kørertøjer. BUMBLEBEE og OPTIMUS PRIME har brug for børnenes hjælp til at besejre MEGATRON og de andre Decepticons. Det kan også være at dit barn måske skal lære at passe på et kæledyr på en sjov og interaktiv måde som fremmer barnets udvikling. FurReal kan frembringe mange følelser og glæde hos børn, da de får så meget mere ud af legen.

Eller kom med os ind i Disneys magiske universer. Tag de original superheltes kamp med hjem i stuen med f.eks. Spiderman. Måske vil børnene hellere føres til en galakse langt, langt borte? Star Wars er et univers, der er sjovt at vende tilbage til igen og igen, og med de rigtige produkter er galaksen alligevel ikke så langt væk. Eller leg med Anna og Elsa fra Frost i en verden med is og sne og magiske kræfter.