Hasbro
Hasbro

Hasbro

Alle kender efterhånden til Hasbro, som er blevet meget populært. Hasbro ønsker nemlig at skabe verdens bedste legeoplevelser. Samtidig skaber du uundværlige minder og mange timers sjov. Udforsk vores inspirerende sortiment af legetøj fra Hasbro på Bilka.dk, og find favoritterne i dag.

Se alle produkter

Få verdens bedste legeoplevelser fra Hasbro

Legetøj er et finurligt univers, hvor børn og barnlige sjæle kan slå sig løs og udforske de mange muligheder. Hos Hasbro er ønsket nemlig, at de kan skabe de bedste legeoplevelser for dig, så du kan give den gas, mens du leger. Du har sikkert allerede nogle favoritter fra Hasbro - og det forstår vi naturligvis. Hasbro har nemlig et stort udvalg af spændende legetøjsmærker. På Bilka.dk har vi blandt andet:

Ved at klikke på du ovenstående mærker kan du lære meget mere om det spændende udvalg af legetøj og spil fra Hasbro. Legetøj er nemlig ikke kun for børn - Hasbro giver dig mulighed for at udforske din barnlige side, hvad end du er vild med brætspil, actionfigurer, blasters, modellervoks eller prinsesser. Kom med ind i en verden af legetøj og magiske universer hos os.

 

Hos Hasbro er der plads til alle 

Hos Hasbro er der i den grad plads til alle. Det kommer let til udtryk, når du browser gennem det spændende univers her på siden. Legetøj er nemlig universelt og egner sig til alle. Hvad end du har en favorit figur fra Star Wars eller Marvel, eller du er totalt vild med Frozen, har vi alt, hvad du drømmer om på Bilka.dk. Måske har du en yndlings Disney Prinsesse? Hos Hasbro er der noget for alle og enhver smag.

Dyk ned i de mange muligheder

Hasbro er et inspirerende legetøjsmærke, som inviterer til hygge, samvær og skønne minder med familie og venner. Med legetøj fra Hasbro kan alle nemlig have det sjovt, uanset hvad deres yndlingsleg er. 

Er du til actionpræget leg, inviterer Nerf Blasters til sjov leg, hvor børn og barnlige sjæle kan sigte mod mål eller kæmpe imod hinanden. Udvalget af Nerf Blasters er nemlig stort - og mulighederne er mange. Find både store som små Nerf Blasters og den sjove vandskyder, som er perfekt til de varme sommerdage. Byd vennerne op til sjov kamp, og lad den bedste vinde.

Du kan også lade dig inspirere af det magiske My Little Pony univers. De magiske ponyer bliver hurtigt en del af din yndlingsleg, hvor du kan tage dem med på eventyr og vise dem verdenen. Find din favorit blandt Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Rarity, Fluttershy og Apple Jack, som alle samme er forskellige, men sammen står de stærkest.

 

Det kan også være at dit barn måske skal lære at passe på et kæledyr på en sjov og interaktiv måde, som fremmer barnets udvikling. Furreal kan frembringe mange følelser og glæde hos børn, da de får så meget mere ud af legen.

Eller kom med os ind i Disneys magiske universer. Tag originale Marvel superheltes kamp med hjem i stuen med for eksempel Spiderman. Måske vil børnene hellere føres til en galakse langt, langt borte? Star Wars er et univers, der er sjovt at vende tilbage til igen og igen, og med de rigtige produkter er galaksen alligevel ikke så langt væk. Eller leg med Anna og Elsa fra Frost i en magisk verden med is, sne og eventyrlige kræfter. 

Legeoplevelser til flere generationer fra Hasbro

Er du mere til at skabe hyggelige og kreative stunder med dine børn helt ned til 2-års alderen, er Play-Doh vejen frem. Play-Doh inviterer til mange timers kreativ leg. Se børnenes fantasi udfolde sig med modellervoks fra Play-Doh. Her kan der skabes mange sjove figurer, former og leg med fine farver. Det er en sikker favorit, når der skal kreeres.

Måske skal flere generationer også mødes i en figur leg i et fascinerende univers med robotter. Transformers er et spændende univers med robotter, der har en unik evne til at transformere sig til seje dyr og køretøjer. BUMBLEBEE og OPTIMUS PRIME har brug for børnenes hjælp til at besejre MEGATRON og de andre Decepticons. 

Eller er du en haj til brætspil, er Hasbro Gaming et oplagt valg for dig. Hasbro Gaming står bag en lang række populære nye og klassiske spil. Saml familie og venner til et spil Twister, Operation, Guess Who, Battleship eller Cluedo. Eller hvad med Monopoly? Du kan vælge at gå med den klassiske version eller en ny spændende udgave. En ting er sikker: der skal købes grunde og tjenes penge - en sand favorit blandt alle generationer.

Køb Hasbro legetøj på Bilka.dk

Når du har fundet dine favoritter blandt vores udvalg af Hasbro legetøj, kan du nemt og sikkert bestille på Bilka.dk. Så bliver du hurtigt klar til at komme med i det magiske univers med legetøj fra Hasbro.