Pyjamasheltene

Har du hørt om Oscar, Amanda og Jens? Eller måske kender du dem bedre som Kattedreng, Ugline og Gekko. Pyjamasheltene, der tager ud i natten og redder dagen. Her på siden finder du et stort udvalg af Pyjamasheltene legetøj. Find bl.a. Pyjamashelte figurer, køretøjerne Kattefræser, Uglesvæver, Gekkomobil og meget, meget mere.

Pyjamashelte, vi har en plan! Ud i natten for at redde dag’n!

Ta’ med Pyjamasheltene ud for at bekæmpe kriminalitet. Romeo, Månepigen og Nat-Ninja har været på spil igen, og det er op til vores tre helte at redde dagen. Bliv en del af legen med actionfigurer og udklædning, og hjælp Kattedreng, Ugline og Gekko med at klare sagen.

Pyjamasheltenes hovedkvarter

Velkommen til Pyjamasheltenes hovedkvarter. Dette fantastiske legetøjssæt har lys, lyd og en masse smarte detaljer. Legetøjssættet kommer med Kattedreng og Kattefræser – andre figurer og køretøjer sælges separat.

Det er tid til at være en helt

Oscar bliver til Kattedreng. Hop ind i Kattefræseren for at redde dagen. Amanda bliver til Ugline. Uglesvæveren er klar til kamp. Jens bliver til Gekko. Pyjamasheltene og deres køretøjer er i butikkerne nu! Find hele sortimentet hos Bilka eller på Bilka.dk