Minions

Er du på udkig efter at forkæle en Minionsfan? Så er du kommet til den rette side. På Bilka.dk har vi samlet det perfekte udvalg af Minions film og gadgets. Her på siden finder du DVD’er, Blu-rays og diverse gadgets, der vil glæde enhver med interesse for Minions. Gå derfor på jagt i et spændende udvalg af Minionsprodukter og sammensæt den perfekte gave med Minions DVD, sengesæt, håndklæde og natlampe. Bestil med det samme og du er sikret den perfekte gave. Vi sørger for en hurtig og nem levering.

Minions er tilbage

De uimodståelige Minions fra Grusomme Mig er tilbage. Se vores udvalg af legetøj og andre varer med de underholdende, små figurer.

Minions © 2015 Universel

Historien om Minions

Historien om Universal Pictures og Illumination Entertainments Minions starter i tidernes morgen. De encellede gule Minions udviklede sig gennem tiderne, men altid med ét mål for øje: At tjene den største og styggeste chef, de kan finde. At finde en chef var nemt nok, men det var langt svære at beholde en chef. 

Men én Minion, Kevin, har en plan - og sammen med sine brødre teenagerebellen Stuart og den elskværdige Bob – drager de ud i verden for at finde en ny ond chef.
 
Trioen indleder på en spændende rejse, der fører dem til deres næste potentiel chef, Scarlet Overkill (Oscar® vinderen Sandra Bullock), som er verdens første nogensinde kvindelige super-skurk. 

De rejser fra det kolde Antarktis til 1960'ernes New York, og de ender i London, hvor de skal stå deres største udfordring til dato: At redde alle Minions fra udslettelse.
 
Minions har et soundtrack af hitmusik fra 60'erne, der stadig gennemsyrer vores kultur i dag. Filmen er produceret af Chris Meledandri og Janet Healy fra Illumination  og instrueret af Pierre Coffin og Kyle Balda. Brian Lynch har skrevet manuskriptet til 3D-CG komedieeventyret, og Chris Renaud fungerer som executive producer på filmen.