Havemøbler til enhver have

Her på siden kan du finde inspiration og gå på opdagelse i Bilkas store udvalg af prisvenlige, moderne og smarte havemøbler til indretningen af hyggelige haver, terrasser og altaner.

Se alle produkter

Oprydningssalg af havemøbler

Find masser af havemøbler til skarpe priser i vores oprydningssalg. Men skynd dig - gælder kun så længe lager haves!

Blå lav pris

Vi har sænket prisen på flere tusinde varer! Bare følg de blå pile, så finder du et hav af lave priser.

Vælg havemøbler efter materiale

Populære havemøbel serier

Sådan vedligeholder du dine møbler i træ

Har du de flotteste havemøbler i træ stående? Så skal de vedligeholdes. Hvis du vedligeholder dine havemøbler ordentligt, er der større chance for at du får glæde af møblerne mange år frem.

 

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Vil du gerne have dine havemøbler til at holde i mange år? Hvis du vedligeholder dine havemøbler korrekt, kan du nyde mange somre i dem.

 

Stort udvalg i havemøbler

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af billige havemøbler til din have, terrasse, altan eller udestue. Se vores havemøbelsæt, som findes i mange forskellige størrelser, loungesæt, som giver plads til hele familien eller cafésæt, som er perfekt til dig med en altan eller en mindre terrasse. Vi har også bord-bænkesæt, solvogne og havemøbelovertræk. Vil du gerne selv sammensætte dine havemøbler, kan du købe separate haveborde og havestole, som fås i et væld af farver.

 

Farvestrålende havemøbler

Sæt kulør på sommeren. Måske har du lyst til at få masser af farver ind på din terrasse eller altan. Vi har et stort udvalg af farvestrålende havemøbler, så du er sikret masser af sommerstemning på terrassen.

Havemøbler giver masser af sommerstemning

Med vores havemøbler får du masser af sommerstemning på din terrasse, altan eller hvor du vælger at sætte dem. Vi har naturligvis også havemøbler i mindre størrelser, så børnene også kan opleve glæden ved at spise ude om foråret og om sommeren. Og med en terrassevarmer og et par varme tæpper kan du forlænge muligheden for at være udendørs til langt hen på sæsonen.

Ta' plads i en behagelig havestol, og forkæl dig selv med din yndlings mad og drikke. Køb gerne et par ekstra stole, så du har plads til gæster. Og er du typen, der elsker at få venner og familie på besøg til en dejlig grillaften, så køb et udtræksbord, så kan du hurtigt få plads til flere.

 

Havemøbler i forskellige materialer

Er du på udkig efter havemøbler, som er nemme at vedligeholde, så tag et kig på vores havemøbler i nonwood, polyrattan og plast.

Nonwood er havemøbler i vedligeholdelsesnemme plastmaterialer, som i strukturen minder om træ. Det specielle polyrattan er flettet kunstmateriale, som egner sig til de danske vejrforhold og det kræver desuden kun et minimum af vedligeholdelse. Går jagten mere i retning af et flot granitbord på terrassen, så lad dig inspirere af vores udvalg af smukke havemøbler med granitbordplade. Desuden finder du også flotte og klassiske havemøbler i træ, som med garanti vil skabe den helt rette sommerstemning i haven.

Gå på opdagelse i vores mange havemøbelsæt, loungemøbler, eller cafésæt. Vi har også 2 lækre havemøbelserier: VILA serien og Mood serien er havemøbler til dig der vil kræse om din terrasse. Mangler du en parasol eller en parasolfod, så finder du den også her.