Bord-bænkesæt

Et bord-bænkesæt er både praktisk og smart. Uanset hvilken stil du ønsker at skabe i din have eller på terrassen, finder du de rigtige møbler til formålet her på siden.

Bord-bænkesæt i haven

Et bord-bænkesæt er, hvad mange vil betegne, et klassisk havemøbel. Endnu flere vil sikkert tænke på det som et møbel, der hører daginstitutioner og offentlige naturområder til. Men sådan behøver det ikke at være. Bord-bænkesættet er praktisk og indbegrebet af hygge, så hvorfor ikke bruge det i din egen have? På Bilka.dk finder du forskellige udgaver og modeller af klassikeren. Se eksempelvis udvalget af de traditionelle bord-bænkesæt, de dekorative trallemøbler eller de rå pallemøbler. Så hvad end du leder efter et, der står helt råt og autentisk, et i en af de populære palleudgaver eller et bordbænkesæt i børnestørrelse, som de små kan få masser af glæde af – så du finder det hele her. Tag et kig på hele sortimentet af havemøbler på Bilka.dk.

Hvad er forskellen på et bord-bænkesæt og et plankesæt?

Forskellen mellem et bord-bænkesæt og et plankesæt er, at bord-bænkesættet er ét samlet møbel, mens plankesættet består af flere dele. Med plankesættet kan du derfor selv bestemme, hvor tæt bænken skal være på bordet.

Kvik haven op med et moderne bord-bænkesæt fra PLUS, der tilbyder mange spændende nyfortolkninger af det klassiske bord-bænkesæt. På Bilka.dk har vi samlet et stort udvalg af moderne bord-bænkesæt fra PLUS til børn og voksne. Her finder du moderne versioner i forskellige farver og materialer, der matcher enhver have. Bord-bænkesættene tilbydes med ryglæn og påbygning, der gør det muligt at udvide antallet af siddepladser. Køb et moderne bord-bænkesæt og skab et hyggeligt samlingspunkt for familien. Husk at vi tilbyder forskellige leveringsmuligheder, der gør det let for dig at vælge levering til den adresse eller pakkeshop, der gør det nemmest for dig at modtage din ordre.

Se vores udvalg af bord-bænkesæt:

Forskellige bord bænkesæt til haven

  • Bord-bænkesæt indbyder til ukompliceret, autentisk hygge
  • I bedste picnicstil kan I rykke måltiderne ud i havens kroge
  • Enhver have har plads til et bord-bænksæt

 

Bord-bænkesættet er et praktisk og simpelt møbelsæt, som passer ind i enhver havekrog eller terrasse. Hos Bilka.dk finder du forskellige typer af den velkendte klassiker. Et bord-bænkesæt er, som navnet antyder, et bord med bænke, hvorfor det netop er indbegrebet af ukompliceret havehygge. Lægger du en dug på eller pynter bordet med servietter og lys, kan du til enhver tid holde et brag af en grillfest med gæsterne plantet ved bord-bænkesættet. Vælg blandt andet mellem traditionelle bord-bænkesæt, bænkesæt til børn og de moderne trallesæt, og find det sæt havemøbler, der passer bedst ind i havens stil.

En ægte havemøbel-klassiker!

Det velkendte havemøbel er oplagt i havens små kroge, da det er her, at hyggen virkelig gemmer sig. Ryk familiesamværet ud i det grønne og nyd sommerens lune aftner omkring et bord-bænkesæt. Du kan nemt sætte et personligt præg på bordet ved at tilføre nogle hyggelige hynder, tæpper og lys. Så er der ingen, der har lyst til at gå ind igen. Når vejret er godt, er et pallesæt med hynder et godt alternativ til stuens sofa. Bestil et bord-bænkesæt på Bilka.dk

Når familien er blevet enige om, at et bord-bænkesæt naturligvis hører til hjemme i haven, så er det bare om at få bestilt det online på Bilka.dk. Så er I helt klar til at gå sommerens mange lyse timer i møde.