Kerteminde havemøbler

Her på siden finder du et bredt udvalg af Kerteminde havemøbler i Teaktræ eller Nonwood, som er af dansk design. Det moderne og flotte havesæt kræver minimal vedligeholdelse, uanset om du vælger nonwood eller teaktræ. Materialerne er nøje udvalgt, så dit Kertemindesæt kan stå udenfor hele året. Serien fås i størrelser lige fra cafesæt til store sæt med borde i 170 cm. Vælg et Kertemindesæt eller sammensæt netop det sæt du ønsker.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til Kerteminde havemøbler

Nyhed - Kerteminde havemøbler i grønt stel

 

Kerteminde teak eller Kerteminde Nonwood?

Med et Kertemindesæt får du ikke kun et flot design, men også et sæt i kvalitetsmaterialer. Stellet er lavet i dobbeltlag aluminium, hvilket gør sættet robust over for alt slags vejr og mindsker risikoen for slid og rust.

Kerteminde havemøblerne er lavet sådan, at du får en fantastisk siddekomfort i stolene, hvor du kan bruge mange sommertimer. Sættet kan vælges i både teaktræ eller nonwood, men ens for materialerne er, at de kræver minimal vedligeholdelse.

 

Kerteminde havemøbler teak

Med et Kerteminde sæt i teaktræ, er der ikke kun fokus på sættets flotte design, men også på materialevalget. Træet er FLEGT certificeret teaktræ fra regnskove i Indonesien, hvilket sikrer, at kvaliteten af træet er i top.

Teaktræet betyder, at dit Kerteminde havemøbelsæt kan stå udenfor hele året uden meget vedligeholdelse. Du kan rengøre møblerne med mild brun sæbe og vand og evt. slibe dem med fint sandpapir.

 

Kerteminde havemøbler nonwood

Et Kerteminde sæt i nonwood er til dig, der gerne vil have et flot kvalitetshavemøbel, som er lavet i plast materiale. Materialet er mug- og fugtafvisende, hvilket betyder, at det kan klare alt slags vejr, uden at du skal vedligeholde dit møbel.

Med Kerteminde Nonwood får du et elegant og flot kunst materiale, som giver møblerne et naturligt træ look, hvor møblerne samtidig er nemme at rengøre og vedligeholde.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Pas godt på dine havemøbler ved at vedligeholde dem, så du kan nyde dem længst muligt. I denne guide får du tips og tricks til, hvordan du kan rengøre og vedligeholde dine havemøbler, så du kan bruge dem i mange sæsoner.

Leder du efter et Kerteminde havemøbelsæt?

På Bilka.dk kan du købe møblerne fra Kerteminde-serien enkeltvis, men du kan også finde et komplet kerteminde havemøbelsæt. Du ka' finde et Kerteminde havesæt, der passer til lige netop dig, da der både findes cafésæt og større havesæt med plads til flere mennesker.

Kerteminde havemøbelsæt kan fås i teak eller sort med et hvidt eller antracit stel i aluminium. De fine og rolige farver passer til enhver terrasse eller have, da farverne går fint i spænd med naturen og omgivelserne.

 

 

Få Kerteminde ind i din have efter dine ønsker og behov

Kerteminde møblerne kan ikke kun sammensættes med hinanden. Du har også muligheden for at sammensætte et Kerteminde produkt med et andet havemøbel som du synes er flot og vil passe med Kerteminde-serien.

De naturlige og fine farver, du kan få i Kerteminde-serien, passer nemlig til de fleste havemøbler, så du kan indrette din terrasse eller altan som du vil. Det er kun dig, der sætter begrænsningerne. Vælg dit næste Kerteminde havemøbel her på siden!