Kerteminde havemøbler til enhver have - Dansk design

Her på siden finder du et bredt udvalg af Kerteminde havemøbler i Teaktræ eller Nonwood, som er af dansk design. Det moderne og flotte havesæt kræver minimal vedligeholdelse uanset om du vælger nonwood eller teaktræ. Materialerne er nøje udvalgt, så dit Kertemindesæt kan stå udenfor hele året. Serien fås i størrelser lige fra cafesæt til store sæt med borde i 170 cm. Vælg et Kertemindesæt eller sammensæt netop det sæt du ønsker.

Kerteminde teak eller Kerteminde Nonwood?

Vælg lige det sæt der passer dine behov

Med et Kertemindesæt er det ikke kun det flotte design, men også et sæt i kvalitetsmaterialer. Stellet er lavet i dobbeltlag aluminium, som gør sættet robust over for alt slags vejr, og mindsker risikoen for slid og rust, men som også er lavet sådan du får en fantastisk siddekomfort i stolen, hvor du kan bruge mange sommertimer. Sættet kan vælges i både teaktræ eller nonwood, men ens for materialerne er minimal vedligeholdelse.

Med et Kerteminde sæt i teaktræ, er der ikke kun fokus på sættes flotte design, men også på materialevalget. Træet er FLEGT certificeret teaktræ fra regnskove i Indonesien, hvilket sikrer at kvaliteten i træet er i top. Teaktræet betyder at dit Kerteminde møbel kan stå udenfor hele året uden meget vedligeholdelse.

Med et Kerteminde sæt i nonwood, er til dig som gerne vil have et flot og kvalitetshavemøbel, som er lavet i plast materiale som er mug- og fugtafvisende, hvilket betyder at det kan klare alt slags vejr, uden at du skal vedligeholde dit møbel. Med Kerteminde Nonwood får du et elegant og flot kunst materiale, som giver et naturligt træ look i møblerne.

Få Kerteminde ind i din have efter dine ønsker og behov

Kerteminde møblerne kan ikke kun sammensættes med hinanden, du har også muligheden for, at sammensætte et Kerteminde produkt med et andet havemøbel som du synes er flot og vil passe med Kerteminde. Det er kun dig der sætter begrænsningerne. Vælg dit næste Kerteminde havemøbel her på siden!

FSC certificeret teaktræ

FSC-mærket betyder, at materialerne i dette produkt er ansvarligt indkøbt. Når du køber FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på verdens skove. I FSC-certificerede skove, bliver der ikke fældet mere træ end skovene kan nå at reproducere, dyre og planteliv beskyttes, og de mennesker der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.