Terrassevarmere

Med en terrassevarmer kan du nyde de lange sommeraftener på terrassen uden at fryse. På Bilka.dk finder du forskellige terrassevarmere, så du kan finde en, der passer hjem til dig.

Find den rigtige terrassevarmer

Vil du gerne forlænge de lune aftner? Med en terrassevarmer kan du sidde lidt længere denfor og nyde din have eller altan. Læs om fordele og ulemper ved elektriske terrassevarmere og dem der bruger gas.

Fremhævet mærker

Nyd varmen fra en terrassevarmer

Hvem vil ikke gerne sidde ude og nyde de lyse sommeraftener i gode venners lag? De fleste af os elsker at bruge de lune sommeraftener på terrassen i godt selskab, og vi sidder der gerne til langt ud på aftenen. Problemet er dog ofte, at disse smukke aftener før eller siden bliver for kølige – og et tæppe er ikke altid nok til at holde på varmen.

Med en terrassevarmer behøver du ikke at gå inden døre, når det bliver koldt. Du kan derimod læne dig tilbage i din havestol og nyde de dejlige aftener sammen med dem, du holder af. En terrassevarmer gør det også muligt at udnytte terrassen eller altanen i en endnu længere periode, hvor den hjælper dig med at holde varmen både tidligere på foråret og langt ind i efterårsmånederne.

Hvilken terrassevarmer skal jeg vælge?

Når du skal vælge terrassevarmer, kan du stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvor stor er terrassen?

  • Er terrassen overdækket?

  • Til hvad og hvor meget skal terrassevarmeren bruges?

Hvis du har en stor, åben terrasse uden overdækning, er der ofte brug for en større terrassevarmer. Hvis du derimod har en lille, overdækket terrasse med masser af læ, kan du slippe af sted med en mindre terrassevarmer.

Skal terrassevarmeren derudover kun give lidt ekstra varme nogle få gange om året, kan en mindre terrassevarmer ofte gøre jobbet. Du bør derimod vælge en større terrassevarmer, der kan give masser af varme, hvis du ønsker at forlænge sæsonen udendørs markant.
 

Find din nye terrassevarmer på Bilka.dk

Generelt er en terrassevarmer oplagt, hvis du elsker at opholde dig udendørs, og der findes et hav af forskellige varianter. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af både el terrassevarmere, gas terrassevarmere og infrarød terrassevarmere i høj kvalitet.

Heriblandt kan du finde modeller, som kan monteres på muren eller hænge fra loftet, ligesom du også kan finde fritstående terrassevarmere samt varianter, der ligner helt almindelige lamper. Endelig kan du vælge en terrassevarmer, der passer under havebordet, så du kan få varmet fødderne.

Find lige den terrassevarmer, der passer til din terrasse eller altan på Bilka.dk – dit Hypermarked.