Havehynder

Til dine lækre havemøbler kan du her finde hynder til havestole i forskellige farver og materialer, som fuldender looket, og gør det mere komfortabelt at sidde på en stol, solvogn eller bænk. Få hjælp til at vælge den helt rigtige havehynde i vores hyndeguide herunder.

Hjælp til valg af hynder

Se vores relaterede produkter herunder

Sid behageligt udenfor i gode havehynder

Er du ved at gøre klar til en ny sæson i haven, på altanen eller på terrassen? Så glem ikke de helt essentielle hynder til havestole, der forvandler de ellers lidt hårde havemøbler til dejligt bløde steder at sidde. Bestil dem på Bilka.dk, og få mange gode fordele:

 • Vælg mellem flotte farver, som liver dine møbler op

 • Fås til stort set alle typer af havestole og havebænke

 • Mulighed for at købe vandafvisende varianter

Og når nu du er i gang med at få styr på haven, hvorfor så ikke gå på opdagelse i vores udvalg af skønne havemøbelsæt. Eller måske er det i år, at du endelig skal anskaffe dig en skøn hængekøje, du kan dase i. Sidst, men ikke mindst, er ingen have eller altan komplet uden nogle farverige planter og træer.

 

Behagelige og dekorative hynder til dine havestole

Hynder i havestolene gør dem både mere komfortable og langt mere dekorative. Det er ikke bare et spørgsmål om havehynder eller ej – det handler også om at finde dem, der passer bedst. Det gælder til både dine havestole og ikke mindst din stil.

 • Giver større komfort på en stilfuld måde

 • Skab liv til haven med farverige hynder

 • Vælg imellem mange forskellige materialer og designs

På Bilka.dk har vi et stort sortiment af hynder – så her finder du også dem, der passer til netop dine havestole. I det brede udvalg kan du tilmed vælge imellem forskellige farver og designs.
 

Hvilken hynde til havestolen skal du vælge?

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af havehynder. Og med mange muligheder, kan det ofte være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Derfor har vi lavet en smart hyndeguide til dig, så du kan se, hvilke af vores havemøbler der passer med hvilke hynder. 

Derudover får du her et par tips til, hvad du kan overveje, når du skal vælge din nye havehynde:

 • Farve: Skal dine havehynder skabe opsigt og bidrage med personlighed til din have eller altan? Eller foretrækker du, at dine hynder er så neutrale som muligt? I vores onlineshop finder du noget til enhver smag – fra de farvestrålende til de afdæmpede grå, sorte og hvide.

 • Design: Når du leder efter en hynde til en stol, vil du kunne finde varianter, der kun dækker sidefladen, og varianter, der dækker både sæde og ryglæn. Sædehynder har den fordel, at de også kan passe til bænke. Dermed er alsidigheden høj. Den anden model er på den anden side skøn mod ryggen.

 • Materiale: Du kan finde havehynder i både almindeligt stof og i vandafvisende materiale. Hvis du er god til at huske at flytte dine hynder indendørs om natten, og når det regner, er de almindelige havehynder helt tilstrækkelige. Men hvis du har en tendens til at være lidt glemsom, så overvej lige den vandtætte variant en ekstra gang.
   

Vælg den rigtige type

Langt de fleste hyndeserier byder på varianter i forskellig farver. Valget af havemøbler er desuden et spørgsmål om at finde det rigtige materiale. Her skal du have for øje, at havehynderne skal kunne holde til vind og vejr, der i Danmark kan være noget lunefuldt – ligesom de også skal kunne holde til, at der bliver spildt mad og drikke herpå. Et godt bud på et godt hyndemateriale er polyester, der er smuds- og vandafvisende.

Et alternativ hertil – der om muligt er endnu mere vejrresistent – er en hynde fra vores All Weather-serie. Disse hynder er lavet i et unikt, vejrbestandigt materiale, som kan klare alt slags vejr. All Weather-hynderne udmærker sig, udover den vandfaste overflade, desuden ved, at de kan tåle direkte sollys uden at falme. Det betyder, at du slipper for at skulle bære hynderne ind og ud hver eneste dag.

Sæde- og ryghynde i coated polyester fra vores unikke All Weather-serie kan være ude i al slags vejr! Takket være udviklingen af et helt unikt materiale, er det lykkedes at skabe en hynde som ikke skal tages frem til brug og lægges til opbevaring efter. Overfladen er nemlig vandfast og kan stå i direkte sol uden at falme.

Du finder dem i disse mål: B: 48,5 x H: 90 x D: 6 cm.

Vi anbefaler dog altid at opbevare dine hynder tørt, hvis du ikke skal bruges dem.
 

Bestil nye havehynder på Bilka.dk

Når du har fundet de hynder, der passer dine havestole og stil allerbedst, kan du bestille dem hjem med det samme. Det vil uden tvivl pynte i haven! Bilka.dk har Danmarks største vareudvalg – så det er naturligvis ikke kun hynder til dine havestole, du kan finder her.

I vores store udvalg til haven finder du alt, du skal bruge for at gøre terrassen, altanen eller haven klar til udehyggen. Det gælder alt fra forskellige typer af havemøbler og tilbehør hertil, alt i grill- og grilltilbehør til diverse hegn og afskærmning – eller hvad med en smart terrassevarmer, der kan lune på kølige sommeraftener? Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!