Små haveborde

Med små haveborde kan du skabe sydlandsk stemning overalt i haven eller på altanen. Herunder kan du vælge et lille havebord i forskellige materialer. Husk at måle op, inden du trykker køb. Læs vores gode guides på siden, og bestil dit lille havebord i dag.

Hyggelige stunder med et lille havebord

Når sommeren endelig står for døren, så er det bare om at stille havemøblerne ud. Problemet er bare, at du enten har en lille altan eller terrasse. Du skal derfor være kreativ med at udnytte pladsen. Heldigvis har vi på Bilka.dk et væld af små haveborde. De forskellige materialer og designs lægger op til dejlige måltider og hygge i solen. Du kan blandt andet få:

  • Små haveborde i træ, teak og plastik
  • Runde haveborde og alverdens farver
  • Komfortabel design og holdbar kvalitet
  • Lave priser og hyggelige stunder

 

Dit lille havebord skal naturligvis passe sammen med dine havestole i både højden og bredden. Det er desuden en god idé at tjekke, om havestolene kan skubbes ind under havebordet. Du kan med fordel kigge efter små haveborde, der kan justeres i højden. Bestil på Bilka.dk, og få ubegrænset returret.

Hvad skal jeg bruge til et lille havebord?

Er du kommet i tanke om, at du mangler flere havemøbler til dit hjem? På Bilka.dk har vi alt fra sækkestole, havehynder, parasoller og meget mere endnu. Du har derfor mange gode valgmuligheder for at skabe den optimale oase.

Foruden havestole anbefaler vi, at du køber nogle gode havehynder til at sidde på. De gør det mere komfortabelt for dig og dine gæster at sidde på en stol. Kig efter vandafvisende varianter, hvis du har tendens til at lade dem stå udenfor. 

Selvom den danske sol ikke smiler til os nær så meget som i Sydeuropa, så er den stadig stærk. Beskyt derfor dig selv med en behagelig parasol, hvis du ikke har et tag. Skal du gøre det hele lidt hyggeligt om aftenen? Tilføj udendørs lamper. Find det hele på Bilka.dk. Meget mere end bare en butik - vi står for oplevelser til hele familien.