Havemøbelsæt

Et lækkert havemøbelsæt er uundværligt på din terrasse, når foråret og sommeren melder sig. Gå på opdagelse i vores store sortiment af havemøbelsæt i mange forskellige størrelser og prisklasser og find det havesæt, der passer til dig.

Rosenborg havemøbelsæt

Havemøbelsættene fra Rosenborg er kendetegnet ved det flotte skandinaviske design og den gode kvalitet. Havemøbelsættene fås i forskellige farver, så de netop kan matche den stil du ønsker at skabe på terrassen. 

Populære havemøbel serier
Se også

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til havemøbelsæt

 

Find et flot og behageligt havemøbelsæt til haven 

Der findes næppe noget mere hyggeligt end grillaftener og hyggelige stunder ved havemøblerne i haven, terrassen eller altanen, når foråret og sommeren i Danmark viser sig fra sin gode side.

Du finder det perfekte havemøbelsæt på Bilka.dk, hvor vi har sammensat de fineste sæt af haveborde og stole til dig.

  • Stort og bredt udvalg.
  • Forskellige størrelser – fra 2 til 8 personer.
  • Vælg iblandt mange typer, materialer og designs.
  • Holdbare, robuste og vejrbestandige.

 

I udvalget finder du et væld af forskellige sæt af haveborde og stole, der passer til forskellige haver, terrasser og altaner. Du finder forskellige størrelser lige fra 2-personers sæt til store havemøbelsæt med plads til 8 personer, der passer til grillfester og familie-komsammener.

Du kan bl.a. vælge imellem det traditionelle havemøbelsæt til grillaftener i haven, det komfortable og afslappede loungesæt til hygge eller et lille cafesæt til 2 personer, der passer til den lille terrasse eller altanen. 

 

 

Vælg havemøbelsættet i det rette materiale

Hvilken type havemøbelsæt, du skal vælge, er herudover i høj grad et spørgsmål om at finde det rette materiale. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget vedligeholdelse, der er forbundet med de enkelte materialetyper og havemøbler.

 

Træ

Træ anses af mange som det smukkeste og det mest naturlige valg til et havemøbelsæt. Havemøbler i træ komplementerer smukt naturen og de øvrige materialer i haven, så populariteten er berettiget. Træ er dog også det materiale, der kræver mest vedligeholdelse.

Vælg her gerne dine havemøbler i teak, der er den træsort, der er bedst egnet til havemøbler. Teak er nemlig både holdbart og modstandsdygtigt, hvorfor du ikke behøver tage havemøblerne ind i vinterhalvåret, men kan have dem udendørs hele året rundt.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

For at holde dine træhavemøbler smukke og gøre dem klar til sommersæsonen, er det en god idé at vedligeholde dem. I denne guide kan du læse mere om, hvordan du kan vedligeholde dine havemøbler i træ, så de kan holde længere.

Plastik

Vælg et havemøbelsæt i plastik, hvis du ønsker en så lav vedligeholdelsesbyrde som muligt. Vil du gerne slippe for oliering og pleje af havemøblerne, så er disse det oplagte valg. Du kan stadig finde et sæt, der ligner træ, men som har egenskaberne fra plastik.

Havemøbler i plastik er lettere end møbler i fx træ, hvorfor de er nemmere at håndtere og transportere. Et andet oplagt valg er materialet nonwood, der er et robust kunstmateriale, der også til forveksling ligner træ.

Et havemøbelsæt i nonwood er både holdbart og vejrbestandigt til det danske vejr, og er mug- og fugtafvisende, så det har en lang levetid. Vedligeholdelsen er ikke mindst minimal med dette materiale.

 

Opbevaring af havesæt

Det er ligeledes et spørgsmål om, om du har plads til at kunne opbevare havemøbler indendørs om vinteren. Det kan være et skur eller lignende. Hvis du ikke har det, kan du vælge havemøbelsættet i et holdbart og robust materiale.

For et materiale, der kan modstå de til tider blæsende, hårde og meget våde vejrforhold i Danmark, kan du med fordel vælge et havebord med granit. Med en bordplade af granit har du nemlig et bord, der kan modstå både vind, vand og frost.

 

 

Vælg havemøbelsæt i rengøringsvenlige materialer og slip for møbelpleje

Hvis du hellere vil slappe af på terrassen end bruge tid på at pleje og vedligeholde dit havesæt, så er møbler i polyrattan det oplagte valg for dig. Møblerne kræver kun rengøring med vand og sæbe, så du får masser af tid til at nyde solen og sommeren i haven eller på terrassen.

 

Husk tilbehøret til dit havemøbelsæt

Har du husket hynder til stolene og en parasol til de dage, hvor solens stråler bliver for skrappe? Og hvad med en hyndeboks eller et overtræk til dit havemøbelsæt, så det er optimalt beskyttet mod vejr og vind?
Du ka' finde det hele til at fuldende terrassen på Bilka.dk.

 

Køb et havemøbelsæt på Bilka.dk

Uanset om du er på udkig efter et mindre havemøbelsæt til en lille terrasse, et ekstra sæt til en lille solrig plet i haven eller et stort havemøbelsæt, hvor der er god plads til at samle venner eller familie til en hyggelig grillfest, så finder du det på Bilka.dk.

Se også vores store udvalg af pallemøbler og hynder, der passer til dine nye havemøbler. Vi tilbyder altid ubegrænset returret i tilfælde af, at f.eks. havemøbelsættet ikke lever op til dine forventninger.