Havestole i plast

Er du på udkig efter nye lounge- og havestole i plast? Her på siden finder du et bredt udvalg af plastik-havestole til priser, hvor alle kan være med. Find de havestole, der passer bedst til dit havebord og bestil dem på Bilka.dk i dag.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde den du leder efter. Forlæng glæden ved dine havemøbler.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Havestole i plast kræver minimal vedligeholdelse

Her hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af plast-havestole til dig, der ønsker et moderne møbelsæt i plastik, og til dig, der ønsker praktiske havestole med høj komfort. Havestole i plastik har en lang række fordele:

  • Minimal vedligeholdelse
  • Moderne og praktiske design
  • Afviser mug og fugt

 

Når du køber plastik-havestole, har du desuden mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af unikke farver, du ikke finder i andre materialer, og som holder sig pæne i flere år – også selvom du lader havemøblerne stå ude hele året.

 

Hvilke havestole i plast skal jeg vælge?

Vores brede udvalg af havestole i plast byder blandt andet på havestole i moderne flettestruktur, der passer perfekt sammen med f.eks. loungemøbler. Men i bund og grund handler det om stil – din stil – og om plads.

  • Havestolene i polyrattan: Polyrattan er også plast. Det bruges til havemøbler i flet. De er stilfulde og komfortable, men fylder oftest lidt mere end en klassisk havestol.
  • Den klassiske havestol: Den klassiske havestol – evt. med lameller – er nem at få plads til omkring havebordet. Mange af dem kan også stables, så de fylder minimalt, når de ikke er i brug. Køber du dem med lameller, kan du skifte lamellerne ud i takt med, at de bliver slidt.
  • Den unikke havestol: I vores sortiment finder du også plast-havestole i et unikt design, som kan være smart at have stående på altanen eller i hyggekrogen.
  • Positionsstolen: En positionsstol kan indstilles i ryggen og er den, du skal have fat i, hvis du virkelig vil have komfort.

 

Når du har fundet de rigtige havestole i plast til din have, altan eller terrasse, er det nemt at bestille hjem fra Bilka.dk. Du har altid ubegrænset returret, når du handler hos os!