Havemøbelsæt i træ

Hvis du skal have et nyt havemøbelsæt til terrassen, er en variant i træ et klassisk og ikke mindst sikkert valg. Træ er både smukt og holdbart – og så passer det ind i langt de fleste haver og på langt de fleste terrasser. Der er flere forskellige designs og størrelser at vælge imellem, så der findes også et havemøbelsæt i træ, der passer til dine behov og til din smag. Bliv klar til hyggelige udendørs stunder, grillfester og meget mere med et nyt havemøbelsæt, som du kan bestille hjem med det samme.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smuke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Vælg et flot havemøbelsæt i træ  

Hvis du har en skøn have eller terrasse, så kan et havemøbelsæt være næsten uundværligt. Det giver dig nemlig mulighed for at sidde behageligt mens du læser en bog, nyder en kop kaffe eller spiser aftensmad. Og med en model i træ kan du være sikker på, at stilen passer ind i langt de fleste haver. 

På Bilka.dk har vi flere forskellige havemøbelsæt i træ. Det betyder, at du blandt andet kan vælge imellem: 

  • Et rundt havemøbelsæt 
  • Et firkantet havemøbelsæt 
  • Et havemøbelsæt til fire personer 
  • Havemøbelsæt til seks personer 
  • Havemøbelsæt med bænke 
  • Havemøbelsæt med borde 

 

Dermed er der mange modeller og designs at vælge imellem, så du kan få bestilt lige netop det sæt, der passer til din personlige smag. Du kan desuden også vælge mellem flere farver såsom: 

  • Hvid 
  • Sort 
  • Grå 
  • Teak 

 

Pift haven op med havemøbler fra Bilka.dk 

På Bilka.dk vil vi gerne hjælpe dig med at få det meste ud af din have. Derfor har vi et bredt sortiment af flotte havemøbler, du nemt kan få glæde af. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil tilføje lidt ekstra havestole til dit havemøbelsæt? Lidt ekstra stole kan være en god idé at have stående, hvis du skulle få lidt ekstra gæster på besøg.  

For at øge komforten, når du sidder ved dit nye havemøbelsæt i træ, så kan du overveje, om du ikke også burde have en parasol, der kan give lidt skygge, når solen står højt på himlen. Desuden kan en parasol være din bedste ven, når du måske skal spise uden, og solen blænder en smule. Ligeledes kan et par bløde hynder til dine havestole eller bænke gøre, at du sidder mere behageligt.  

Der er god grund til at lade dig friste på Bilka.dk. Vi tilbyder nemlig altid ubegrænset returret, så du roligt kan shoppe løs blandt Danmarks største vareudvalg.