Plastik-havemøbler i høj kvalitet

Er du på udkig efter nye havemøbler i plast? Her på siden finder du et bredt udvalg af plastik-havemøbler i flere forskellige prisklasser. Vi forhandler vedligeholdelsesfri havemøbler i plast fra populære kvalitetsproducenter som Keter og VILA. Køb dine nye plastik-havemøbler på Bilka.dk i dag. Vi har Danmarks største vareudvalg!

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Solide plastik-havemøbler tåler vind- og vejrforhold

Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af plastik-havemøbler til dig, der ønsker lækkert design i høj kvalitet, der ikke kræver vedligeholdelse. Om du leder efter et nyt sæt havestole til sommerhuset eller et praktisk plastikbord til haven, er plastik-havemøbler et hit! Blandt de gode grunde til at investere i plast-havemøbler, finder du blandt andet:

  • Stærkt og praktisk materiale, der ikke kræver vedligeholdelse.
  • Smukt design i flere farver.
  • Mulighed for at imitere havemøbler i flet, træ og metal.

 

Med havemøbler i plast fra f.eks. Keter og VILA er du sikker på at gå sommeren i møde med et par solide og slidstærke havemøbler, der kan tåle sommerens vind- og vejrforhold. Kvalitetshavemøblerne findes i alt fra plastikflet til nonwood og imiteret metal. Med et plast-havemøbel imiteret træ eller træflet får du det bedste fra begge verdener – solide havemøbler i flot design. 

Plast-havemøbler til enhver smag

Plast-havemøbler findes i en række af forskellige design, farver og imiterede materialer. Du kan derfor være sikker på at finde plast-havemøbler, der passer perfekt til din og resten af familiens smag.

Find ud af, hvor meget plads du har, hvor mange der skal være plads til, og afstem dine valg efter dine behov.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af plastik-havemøbler, og find b.la. smagfulde havemøbler i imiteret metal og nonwood, der kan tåle alt fra småbørnsgriseri til lange dage med sol, pollen og regn.

Polyrattan er det oplagte valg til dig, der er på udkig efter flettede loungemøbler i imiteret træ, der ikke kræver særlig meget pleje, og som kan stå ude i alt slags vejr.

Du har altid ubegrænset returret og fri fragt på alle ordre over 1.000 kr., når du handler hos os. Du kan derfor trygt købe dine havemaskiner og havehynder på Bilka.dk!