Rattan havemøbler

Leder du efter havemøbler, der holder længe? Så kan rattan havemøbler være et godt valg, da de er lavet i et holdbart materiale. Rattan havemøbler har et unikt look, og de skaber en hyggelig og varm atmosfære.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til rattan havemøbler

 

Rattan havemøbler er unikke

Rattan havemøbler håndfremstilles og hvert møbel har derfor sit eget unikke udseende. Rattan møbler ligner hinanden, men du finder ikke to rattan havemøbler, der er ens. Der kan være forskel på farve og mønster, hvilket giver et unikt og varmt look til din have, terrasse eller udestue.

Havemøbler i rattan kan give din terrasse eller have et retro look, der passer perfekt til huset, udestuen eller sommerhuset. Med rattan havemøbler kan du skabe din egen unikke oase, der indbyder til hygge og lange sommeraftener på terrassen eller i haven.

 

Rattan møbler matcher det meste

Rattan møblerne kan matche de fleste farver på terrassen eller i haven. Derudover kan du give dit eget personlige præg til havemøblerne ved at tilføje en hynde i en smart farve. På Bilka.dk finder du hynder i alverdens farver, så du kan skabe det helt rette look til dine rattan havemøbler.

Du kan matche dine rattan havemøbler med andre havemøbler i rattan pga. den varme og indbydende farve. Du kan bl.a. skabe et helt loungeområde med rattan havemøbler for at opnå det perfekte, varme look på terrassen eller i udestuen.

Find den rigtige havehynde til havestolen

Leder du efter hynder til dine rattan havemøbler? I denne guide hjælper vi dig med at finde ud af, hvilke hynder der passer til dine havestole og hvilke du skal vælge for at få det mest optimale ud af dine hynder.

Pas på dine rattan havemøbler

Selvom rattan er et holdbart materiale, er det en god idé at passe godt på møblerne, så dine havemøbler i rattan holder længst muligt. Du kan bl.a.:

  • Undgå at sætte dem i direkte sollys, så farven ikke falmer.
  • Placere dem under et halvtag, på en overdækket terrasse, i skyggen eller i en udestue.
  • Opbevare dem i et tørt og ventileret rum om vinteren.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Bestil rattan havemøbler online på Bilka.dk

Har du forelsket dig i de varme, naturfarvede og romantiske rattan havemøbler? Så kan du købe dem lige her på Bilka.dk. Vi leverer dine rattan havemøbler lige til døren – nemt og bekvemt. Så er du klar til at gå i gang med at indrette terrassen eller haven til de lune sommerdage.