Havestole

Gå på opdagelse i udvalget af havestole i mange farver, designs og materialer. Uanset om du er til klassiske havestole i træ, komfortable positionsstole eller praktiske havestole, så finder du det her.

Find de helt rigtige havestole lige her

Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side med varme dage og lune aftener, er de fleste danskeres favoritbeskæftigelige have-, terrasse- og grillhygge. Til det kræves havemøbler og på Bilka.dk finder du stort udvalg af havestole i alle afskygninger.

  • Stort udvalg
  • Vælg imellem forskellige materialer, typer og designs
  • Supplement til dit havemøbelsæt
  • Holdbare, modstandsdygtige og vedligeholdelsesfri

 

Udvalget er stort og bredt, og du kan vælge mange forskellige typer og modeller i de bedste og mest holdbare materialer. Du finder derfor let et par stole der passer til dit havebord. Har du købt et havemøbelsæt, finder du også havestole, du kan supplere dit sæt med.

Se også:

Vælg havestole i det rette materiale

Hvis du allerede har et havebord eller har en idé om, hvordan det skal se ud, skal du naturligvis vælge de havestole, der passer bedst hertil. Det gælder både størrelses- og designmæssigt. Herudover kan du med rette vælge efter materialet. Der kan nemlig være stor forskel på vedligeholdelsesbyrde, alt efter hvilket materiale, du vælger stolene i.

For havestole, der er nemme at vedligeholde, kan du vælge plastik, polyrattan eller nonwood som materiale. Fælles for de tre er, at de alle er plastbaserede, kræver minimal vedligeholdelse og er lette at rengøre med vand og sæbe. Selv plastikstolene er i høj kvalitet, hvorfor de er vejrbestandige og ikke optager fugt som stole i træ ellers ville gøre. Særligt for polyrattan er, at det er UV-bestandigt og det samme gælder nonwood, der også er mug- og fugtafvisende. Alle plasttyper kan fås i et trælook, der til forveksling ligner rigtigt træ.

Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af havestole i træ, hvis du vil have den ægte vare. Du skal være opmærksom på, at det er den type materiale, der kræver allermest vedligeholdelse. Vælg med fordel havestole i træ, der er den mindst vedligeholdelseskrævende træsort. Teak er både modstandsdygtigt og holdbart, og du kan have dem udendørs hele året rundt.

Hvorvidt havestolene skal tages ind om vinteren, er ligeledes noget, du bør tage stilling til i dit stolevalg. Såfremt de skal det, kræver det naturligvis, at du har et skur, en kælder, loft eller lignende, hvor du har plads. For at stolene optager mindst plads som muligt, er det en god ide at gå efter en model, der kan stables.

 

Køb dine nye havestole på Bilka.dk

Vi har et stort udvalg, så du finder med garanti også de havestole, der passer til din have, terrasse eller altan, og som passer til dit havebord eller havemøbelsæt. Se også vores store udvalg af pallemøbler og -hynder, hvor du finder de helt rigtige puder til at gøre dine havestole ekstra komfortable. Find de helt rette stole og tilbehør i dag og bestil dem hjem online med det samme. Husk, på Bilka.dk får du altid ubegrænset returret.