Havebord med udtræk

Er du på udkig efter et havebord med udtræk og plads til alle? Her på siden finder du et bredt udvalg af haveborde med udtræk fra populære kvalitetsproducenter. Vælg mellem alt fra haveborde i træ til haveborde i nonwood. Bestil din favorit her på Bilka.dk. Vi har Danmarks største vareudvalg! 

Praktiske haveborde med udtræk til hele familien

Hos Bilka.dk finder du stort udvalg af haveborde med udtræk i flere forskellige prisklasser, former og størrelser. Er du på udkig efter et praktisk havemøbel, hvor der kan gøres plads til alle, er havebordet med udtræk den optimale løsning! Blandt havebordets mange fordele finder du b.la:

  • Mulighed for at udvide pladsen ved særlige lejligheder.
  • Praktisk løsning – særligt i mindre haver!
  • Smukt design tilpasset dine behov.

 

Med et havebord med udtræk har du altid plads til en ekstra gæst eller flere om bordet i haven. Det praktiske udtræksbord kan let forlænges med flere siddepladser, hvilket er perfekt til dig, der ofte får gæster og familie på besøg.

Havebordet med udtræk er desuden den perfekte løsning i små haver, hvor der skal være plads til leg, når bordet er ryddet, og gæsterne er taget hjem.

Haveborde med udtræk i flere forskellige størrelse

Haveborde med udtræk er perfekte til familier med børn, der ofte har venner eller naboer på besøg, og til dig, der ønsker et mindre havebord, der kan slås ud ved særlige lejligheder.

De smarte udtræksborde kommer i flere forskellige størrelser og former. Hvad end du ønsker et ovalt eller firkantet havebord med udtræk, kan du finde din favorit i alt fra nonwood til aluminium.

Nonwood er et praktisk materiale i plastik, der imiterer det berømte trælook uden at kræve særligt meget vedligeholdelse. Er du i tvivl om hvilke materialer, der passer bedst til dig og dine behov, kan du med fordel læse vores guide til vedligeholdelse af havemøbler.

Når du har fundet dit nye havebord med udtræk, er det nemt og enkelt at bestille det hjem fra Bilka.dk. Med ubegrænset returret kan du altid trygt handle dine havemøbler og parasoller på Bilka.dk!