Havebord med udtræk

Er du på udkig efter et havebord med udtræk og plads til alle? Her på siden finder du et bredt udvalg af haveborde med udtræk fra populære kvalitetsproducenter. Vælg mellem alt fra haveborde i træ til haveborde i nonwood. Bestil din favorit her på Bilka.dk. Vi har Danmarks største vareudvalg! 

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Praktiske haveborde med udtræk til hele familien

Hos Bilka.dk finder du stort udvalg af haveborde med udtræk i flere forskellige prisklasser, former og størrelser. Er du på udkig efter et praktisk havemøbel, hvor der kan gøres plads til alle, er havebordet med udtræk den optimale løsning! Blandt havebordets mange fordele finder du b.la:

  • Mulighed for at udvide pladsen ved særlige lejligheder.
  • Praktisk løsning – særligt i mindre haver!
  • Smukt design tilpasset dine behov.

 

Med et havebord med udtræk har du altid plads til en ekstra gæst eller flere om bordet i haven. Det praktiske udtræksbord kan let forlænges med flere siddepladser, hvilket er perfekt til dig, der ofte får gæster og familie på besøg.

Havebordet med udtræk er desuden den perfekte løsning i små haver, hvor der skal være plads til leg, når bordet er ryddet, og gæsterne er taget hjem.

Haveborde med udtræk i flere forskellige størrelse

Haveborde med udtræk er perfekte til familier med børn, der ofte har venner eller naboer på besøg, og til dig, der ønsker et mindre havebord, der kan slås ud ved særlige lejligheder.

De smarte udtræksborde kommer i flere forskellige størrelser og former. Hvad end du ønsker et ovalt eller firkantet havebord med udtræk, kan du finde din favorit i alt fra ægte teaktræ til nonwood og aluminium.

Nonwood er et praktisk materiale i plastik, der imiterer det berømte trælook uden at kræve særligt meget vedligeholdelse. Er du i tvivl om hvilke materialer, der passer bedst til dig og dine behov, kan du med fordel læse vores guide til vedligeholdelse af havemøbler.

Når du har fundet dit nye havebord med udtræk, er det nemt og enkelt at bestille det hjem fra Bilka.dk. Vi har altid ubegrænset returret og fri fragt ved køb for over 1.000 kr. Du kan derfor trygt handle dine havemøbler og parasoller på Bilka.dk!