Parasolfødder

For at parasollen står stabilt på underlaget, er det vigtigt med en robust parasolfod. Vælg mellem varianterne i granit eller gå efter den traditionelle model i plast, der kan fyldes med vand eller sand for at sikre optimal stabilitet.

Hvilken parasol skal jeg vælge?

Du kan nyde sommerlivet på terrassen eller altanen uden at udsætte dig selv for solens skadelige UV-stråler. Læs guiden, så du kan finde den perfekte parasol til at skygge for solen.

Parasolfod til din parasol

Det er vigtigt, at din parasol står stabilt i haven og ikke vælter eller blæser væk. Til de parasoller, hvor der ikke medfølger en fod, er det derfor en god idé at købe én med.

  • Din parasol står stabilt og sikkert
  • Fås i mange design og materialer
  • Gå til og fra haven uden problemer

Det er ikke nogen hemmelighed, at det danske vejr kan byde på lidt af hvert – og selvom der er sol og varme, kan der sagtens være en god brise. Med en robust parasolfod behøver du ikke holde øje med din parasol hvert øjeblik, og du kan lukke øjnene eller gå til og fra haven uden problemer.

Hvilken parasolfod?

Vores brede udvalg har en parasolfod til enhver stil og ethvert behov. De kommer i firkantet og rund, i beton, terrazzo, granit og plast og i et design med lette fødder, der holdes stabile med fyldte sandsække.

Vær først og fremmest opmærksom på stang-/rørtykkelsen på din parasol, før du vælger en fod.

  • Beton-, terrazzo- og granitfødder er en fordel, hvis du ønsker et naturligt og rustikt look i din have, og hvis du foretrækker en parasolfod med en fast vægt. Køb en cogn med hjul, med til parasolfoden for nemt at kunne flytte den rundt i haven.
  • Plastfødder med og uden sandsække er en fordel, hvis du vil have nemt ved at flytte din parasol rundt uden brug af hjul. I designet med sandsække kan sækkene nemt fjernes fra parasolfoden, når parasollen skal flyttes. De klassiske plastfødder er hule og kan fyldes med sand eller vand for at sikre stabiliteten.

Vær klar til at lave en skyggeoase på terrassen eller i haven med en parasol, der står stabilt. Vælg den parasolfod, der passer lige præcis til din stil og dit behov, og bestil i dag med ubegrænset returret.