Guides til havemøbler

Alt hvad du skal vide om dine nye havemøbler

Din terrasse eller altan kan blive den perfekte hverdagsferie. Få enkle tips til, hvordan du indretter din altan eller terrasse bedst, så du får mest mulig ud af den.

Nyd de lune somre og det smukke forår direkte fra dit eget hjem. Her på siden har vi samlet en række guides om havemøbler til dig, der drømmer om at få mere ud af terrassen eller altanen.

På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af havemøbler i forskellige størrelser, materialer og designs. Uanset om du er på udkig efter et lille cafésæt til altanen eller et nyt havebord til terrassen, så kan du helt sikkert finde det på vores side. Drømmer du om at opgradere din terrasse og skabe flere hyggekroge, så kan du også finde en masse inspiration her på siden. 

Du kan læse meget mere om hvordan du vedligeholder dine havemøbler, så deres levetid forlænges, og du kan nyde godt af dem i mange år. Du kan også læse om de forskellige materialer, så du finder netop det havemøbel, der passer bedst til dig og dine behov. 

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan og dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde, den du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Vælg den rigtige terrassevarmer

Vil du gerne forlænge de lune aftener? Med en terrassevarmer kan du sidde lidt længere udenfor og nyde din have eller altan. Læs om fordele og ulemper ved elektriske terrassevarmere, og dem der bruger gas.