Havestole i polyrattan

Er du på udkig efter et par vedligeholdelsesfrie have- og evt. positionsstole i flettet design? Så se vores brede udvalg af polyrattan-stole herunder. De praktiske havestole findes i flere farver og former.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde den du leder efter. Forlæng glæden ved dine havemøbler.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Havestole i polyrattan til enhver have

Her hos Bilka.dk finder du et bredt udvalg af polyrattan-stole til terrassen. Vælg mellem alt fra praktiske og komfortable positionsstole, til moderne loungemøbler i vedligeholdelsesfrit polyrattan. Polyrattan-stole har en række fordele:

  • UV-bestandigt materiale, der tåler det danske sommervejr
  • Kan nemt rengøres med vand og sæbe
  • Solide og stærke havestole i elegant og tidløst design

Hvad end du ønsker at investere i en positions- eller havestol i polyrattan, kan du være sikker på, at det moderne og slidstærke materiale kan tåle de danske vind- og vejrforhold, også selvom de står ude hele året.

Det plastbaseret materiale i flet giver solide og elegante havestole, som er lette at rengøre med vand og sæbe.

Polyrattan-stole kommer i et bredt udvalg af unikke farver og former – heriblandt imiteret træflet – hvilket gør det let at matche de praktiske havestole med dit havemøbelsæt og dine loungemøbler på terrassen.

 

Hvilke havestole skal jeg vælge?

De populære og solide havestole findes i alsidigt design, der passer til enhver have, så det kan være svært at vælge. Se med herunder, hvordan du finder den rette stol af ployrattan.

  • Til afslapning: Skal dine havestole bruges til ren afslapning i haven, kan du med fordel vælge positionsstole af polyrattan – evt. nogle med hynder. Positionsstole kan indstilles i ryggen, så du og dine gæster sidder, som I synes det er rarest. Vælger du en postionsstol med pumpe og/eller hynder bør du opbevare dem indendørs i vinterhalvåret eller under et overtræk.
  • Til spisebordet: Skal du bruge havestolene rundt om havebordet, bør du vælge nogle, der passer i højden til dit spisebord og til pladsen omkring det.

Når du har fundet dine polyrattan-stole, er det let at bestille dem hjem fra Bilka.dk. Hos os har du altid ubegrænset returret – du kan derfor trygt handle dine havemøbler og havehynder på Bilka.dk!