Havebænke i træ

Havebænke i træ bliver mere og mere populære - det gælder såvel i haven som indenfor. På Bilka.dk finder du fine bænke til have i træ til lave priser. Et elegant udtryk og tidløst design gør, at du vil nyde synet af træhavebænken i mange år.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smuke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Stilrig træhavebænk til haven

Lægger du ordene “bænk”, “have” og “træ” sammen, så får du noget ganske særligt: en elegant og stilren træhavebænk, der indbyder til hyggelige samtaler og afslapning. Brug den som et ekstra pust langs huset eller i hyggekrogen i haven. Vores havebænke i træ kan også være en praktisk siddeplads til spisebordet. Køb en havebænk i træ på Bilka.dk, fordi:

  • En træhavebænk er både dekorativ og praktisk

  • Den indbyder til hyggelige stunder og afslapning

  • Du ka’ få et produkt med maksimal holdbarhed

  • De kan rumme flere personer til havebordet

Læn dig tilbage og nyd solens varme stråler på huden. Er du nysgerrig på resten af vores havebænke? I udvalget har vi også slidstærke havebænke i bambus, flettet polyrattan og nonwood. Alle med komfort samt flot udseende som høj prioritet. Vælg frit mellem flere billige havebænke, som du ka’ lide.

Hvilken havebænk i træ skal jeg vælge?

Er du på udkig efter en ny havebænk, er der visse overvejelser, der er værd at tænke igennem. Det drejer sig primært om formålet, størrelsen, vedligeholdelse og udseendet. På Bilka.dk kan du finde mange gode guides om træhavemøbler. Fortryder du dit køb, så har vi ubegrænset returret ved intakt og original emballage.

Måske er du en af dem, der hygger sig med en god bog eller hækling? Brug din havebænk indenfor, hvis du har plads til det. Står den udenfor, så husk at give den olie for at sikre, at fugt og regn ikke forkorter levetiden.

Lyder det for besværligt at pleje din havebænk i træ? Vælg en af vores fine modeller i nonwood. Det slidstærke materiale beholder træets naturlige udtryk og tåler alt slags vejr. En malet havebænk i træ kan også være et alternativ. Se vores havemøbelsæt her, hvor du også finder fine bænke og matchende havestole.