Altanmøbler

På denne side har vi samlet en masse spændende produkter til din altan. Selvom er ofte kun er få kvadrater at gøre med, kan du næsten altid finde plads til at sætte en havestol eller cafésæt. Uanset, hvor mange havestole der kan være på din altan, så husk at købe hynder. De er med at skabe en hyggelig stemning. Det er også en god idé at supplere med plaider til de kølige sommeraftener.

Sådan indretter du altanen

Den største udfordring ved at indrette en altan er som regel pladsmangel. Hvis du har en stor altan, kan det hurtigt blive friestende at fylde pladsen ud med et stort havebord, fylde hullerne ud med diverse krukker ok planter, samt skabe hyggekroge, i forsøget på at udnytte hver en centimeter på latanen.

Det er ikke altid så smart, for resultatet kan ende med at blive en overfyldt altan, hvor næsten al plads er forsvundet. I stedet skal du fokusere på hvordan du bedst muligt udnytter din altanplads.

Indret altanen efter behov

En altan er guld værd, når solen skinner, og lejligheden er bagende varm. Men få kvadratmeter kræver overblik over indretningen og det gælder om at vre kreativ, når man skal indrette den. Derfor er det vigtigt at du er opmærksom på dine behov, så du bedst kan indrette din altan.

5 tips til at indrette altanen

  • Vær bevidst om den præcise plads du har at gøre med. Værd også opmærksom på altanens placering - har du sol hele dagen eller kun omaftenen? Hvor kommer vinden fra?
  • Identificer dine behov. Vil du gerne kunne grille ude på din altan? Skal du invitere vennerne forbi og vil I gerne kunne spise derude? Eller skal altanen bruges til at slikke sol på? Det kan også være du bare gerne vil have en hyggekrog, så du kan læse en god bog.
  • Vælg funktionelle møbler, der kan bruges til flere ting. Hvis du gerne vil rumme flere mennesker på altanen, kan du eksempelvis vælge en bænk fremfor stole.
  • Skab hygge med tekstiler, plaider, puder og planter. Pas på med ikke at overfylde terrassen. Planter og pynt i den rette mængde kan være med til at skabe den rette stemning.
  • Vedligehold træværket med olie, sørg for væggen er malet eller spice et af de gamle møbler op i en ny farve.

 

Med disse fem tips er du godt på vej til at indrette din altan. Alt efter altanen størrelse og dine behov, kan du huske dig ud i forskellige projekter, der sørger for at din altan er indrettet perfekt til dig.