Runde haveborde

Tilføj elegance til din haveindretning med et rundt havebord. Her på siden finder du både større haveborde og mindre caféborde samt praktiske sideborde, der nemt kan placeres ved loungemøblerne eller solsengen.

Et rundt havebord med stil

De flotte, runde haveborde giver et elegant og feminint udtryk til haven eller terrassen. Hvad enten du leder efter et stort eller lille bord eller måske et sidebord til bænken eller solsengen, så finder du det her på siden.

  • Den runde form er elegant og stilren
  • Perfekt til intimt og inkluderende samvær
  • Fås i mange forskellige materialer og farver

 

Sid to og to over for hinanden ved et mindre cafébord, der stråler af autentisk parisisk café, eller saml familien om et større havebord. Med et rundt havebord er der ingen grund til at råbe ned til den anden ende. Alle kan snakke med alle, og samtalerne kan fortsætte til langt ud på aftenen. Du kan med fordel købe en terrassevarmer med for at gøre sommeraftenerne udenfor mere behagelige.

Hvilket havebord skal du vælge?

Men hvad skal du vælge, når der er så meget at vælge imellem?

  • Vedligeholdelsesfrit bord: Du kan med fordel vælge borde af vedligeholdelsesfri materialer, såsom nonwood og polyrattan. Disse materialer har en flot tekstur uden at være ægte træ, og kræver derfor ikke oliering og slibning. Du kan nøjes med at rengøre med sæbevand.
  • Havebord med minimal vedligeholdelse: Du kan også vælge materialer med minimal vedligeholdelse, såsom teak, der giver dig den varme og naturlige træfarve. Teakhavemøbler er ideelle til havemøbler og kan blive stående året rundt. De behøver ikke nødvendigvis vedligeholdelse, men kan have brug for ædeltræsrens nu og da, hvis du ønsker at bevare den varme farve.
  • Metalborde: Vores udvalg byder også på runde metalsideborde i mange flotte farver, der kan bruges inde såvel som ude. Nogle af vores sidebordsmodeller har desuden opbevaringsplads.

 

Tilføj et elegant og feminint udtryk til din have med et rundt havebord i lige den størrelse og det design, der passer til din terrasse. Bestil din favorit i dag med ubegrænset returret.