Cafésæt

Et cafésæt er perfekt til den lille altan og terrasse, eller til den lille hyggekrog i haven. Herunder finder du vores udvalg af smarte og moderne cafésæt, så du altid kan nyde solens ståler.

Få glæde af solens stråler hele dagen med et cafésæt

Et cafésæt er funktionelt og fleksibelt og kan let flyttes fra sted til sted i haven, så du hele dagen kan få glæde af solens stråler. Eller du kan krybe i skygge under et stort træ, når solen bliver for stærk.
Vælger du et cafésæt, hvor borde og stole kan foldes sammen, kan du altid have sættet med i bilens bagagerum. På den måde kan I nemt finde et behageligt sted at sidde, når kaffen eller frokosten skal nydes ude i naturen.
 

Skab hyggekrogen på altanen

Mange gør en masse ud af deres indendørs arealer, men glemmer den fantastiske mulighed for at nyde deres altan – og det er ærgerligt. Altanen skaber helt unikke muligheder for at skabe et lækkert og hyggeligt frirum fra hverdagen. Her er du ude i det fri med en unik mulighed for overblik og udsigt, som er de færreste husejere forundt. Så hvorfor ikke udnytte denne oase til det absolut yderste? Og størrelsen behøver på ingen måde at begrænse dig.

Går du for eksempel og drømmer om en lille køkkenhave, kan du finde masser af løsninger, der kan hjælpe dig med at realisere det. Løsningen kunne være små overdækkede højbede eller noget så simpelt som potter eller en altankasse. Drømmer du i stedet om en lille hyggekrog, hvor du kan smække benene op og slappe af, findes der også en masse forskellige stole og hynder, der kan gøre det muligt. Men møbler og altankasser kan ikke gøre det alene. For at kunne nyde din altan 100%, må der lidt hygge til, og det kan du for eksempel få med stearinlys, lamper og skind. Måske et tæppe til de sene timer – men så skulle du også være klar til masser af dejlige timer under åben himmel.