Haveborde

Bliv klar til sommerens udendørs hygge og fester med et nyt havebord. På Bilka.dk finder du et bredt sortiment af haveborde i forskellige størrelser, materialer og farver.

Vælg havebord efter type
Vælg havebord efter facon

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Få et havebord til haven

Et havebord er uundværligt at have på terrassen eller i haven om sommeren, når temperaturen er høj og solen er fremme. Det er omdrejningspunktet for udehyggen, for dagens måltider, som indtages ude, og for grillfesterne.

  • Indbyder til havehygge og grillfester
  • Vælg imellem forskellige størrelser, typer og farver
  • Vedligeholdelsesfri og robuste materialer

 

Hvis du mangler et havebord, kan du finde det her på Bilka.dk, hvor du kan vælge imellem mange typer og farver i forskellige materialer. Det gælder naturligvis også, hvis du søger et havebord, der er let at vedligeholde.

 

Vælg det rigtige havebord

Udvalget af haveborde er stort, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvilket bord, du skal vælge. For at gøre valget nemmere, får du her en række ting, der er værd at overveje, inden du køber.

Du skal først og fremmest gå efter det bord, der passer bedst til din terrasse og til dine havestole. Herudover gælder det også om at finde det rigtige materiale. Det handler naturligvis om hvilket, du synes, der er pænest – men det er i den grad også et spørgsmål om vedligeholdelse. Der kan nemlig være stor forskel på, hvor stor vedligeholdelsesbyrden er fra materiale til materiale. Når det kommer til havemøbler, skelnes der typisk imellem materialer som træ, granit, glas og plastik.

  • Træ er et klassisk og traditionelt materialevalg for havemøbler og et materiale, der foretrækkes af mange. Hvis du vælger et havebord i træ, får du et smukt og naturligt havemøbel, som du skal være opmærksom på, kræver en del vedligeholdelse i form af træbehandling. Du kan med fordel vælge et havebord i træsorten teaktræ, der er både robust og vejrbestandigt, og dermed egner sig godt til havemøbler.
  • Hvis du gerne vil have det naturlige udseende fra træ, men vil undgå vedligeholdelsesbyrden, er et havebord i nonwood et godt alternativ. Nonwood ligner træ til forveksling, men er egentlig fremstillet af plastikfibre. Det betyder, at havemøbler i dette materiale er 100 procent vedligeholdelsesfri.
  • Et vedligeholdelsesfrit bord får du ligeledes, hvis du vælger et havebord i granit. Granit er yderst robust og modstandsdygtigt, hvorfor du med et granitbord har et yderst langtidsholdbart bord.
  • Den billigste løsning fås med et havebord i plastik. Dette materiale er ikke så robust og vejrbestandigt som de tre øvrige materialer, men med plastik får du til gengæld et bord, der er let at flytte og let at vedligeholde.

 

Hvis du mangler gode råd til, hvordan du bedst vedligeholder dine havemøbler, kan du blive meget klogere her.

 

Køb et havebord og alt til terrassen på Bilka.dk

Gør terrassen klar til udehyggen og grillfester med et flot havebord her fra siden, som du kan bestille hjem i dag. Mangler du havestole til? Find dem i vores brede udvalg til haven – eller vælg i stedet et af vores flotte havemøbelsæt, hvor vi har gjort det let for dig og sammensat havemøblerne i flotte kombinationer. Vælg imellem forskellige stilarter, materialer og prisklasser. Du finder også alt andet, du ellers mangler til terrassen, herunder parasoller, terrassevarmere og havehynder.