Vedligeholdelsesfri havemøbler

Kan du heller ikke lide at bruge energi på at pleje dine møbler? Så læs videre. Med vores pæne vedligeholdelsesfri havemøbler sparer du masser af tid. Samtidig får du lækre materialer som nonwood, polyrattan og aluminium. Vælg dine nye havemøbler fra vores udvalg i dag.

Havemøbler i vedligeholdelsesfrit design

Måske tænker du, at vedligeholdelsesfrie havemøbler bare er lavet af dårligt plastik. At de ikke er særligt pæne, fordi der er sparet på designet. Sådan er det bestemt ikke. Vores vedligeholdelsesfrie havemøbler er alle af lækre materialer, der klarer dårligt vejr. Med et stilrent udseende og god komfort i tankerne. Du ka’ for eksempel vælge:

  • Behagelige loungemøbler i formstøbt plast

  • Haveborde i enkelt og moderne, nordisk design

  • Holdbare materialer som nonwood og aluminium

Du kan købe sæt fra to til otte personer. De mange valgmuligheder giver dig gode chancer for at finde lige dét vedligeholdelsesfri havemøbel, du bedst kan lide. Se alle vores havemøbler her.

Vedligeholdelsesfri havemøbel: Hvilket materiale? 

Nonwood, aluminium eller plast? Det er primært de tre slags materialer, du møder på vores side. Men hvilke bør du gå efter? Uanset hvad du vælger, så kræver de alle minimal vedligeholdelse og pleje. Det er derfor primært om til udseende og smag. 

Nonwood er et robust kunstmateriale med træets smukke udtryk. Vedligeholdelsesfrie havemøbler i nonwood tåler alt vejr og har lang levetid. De er nemlig mug- og fugtafvisende. Rengør med vand og sæbe. Overvej også lidt pleje én gang om året.

Aluminium er rustfrit og vejer en del mindre end for eksempel havemøbler i træ. Vedligeholdelsesfrie havemøbler i aluminium bør du opbevare tørt, når det ikke er sæson. Her kan du også bruge vand og sæbe til rengøring. Undgå skrappe rengøringsmidler.

Plast er som de to andre materialer også nemt at rengøre og kan modstå dårligt vejr. Du kan både finde formstøbt plast og polyrattan. Formstøbt plast ligner traditionelt flettede møbler og mister ikke farve i sollyset. Polyrattan er også et plastbaseret materiale, der tåler al slags vejr.

Få flere tips i vores guide om valg af havemøbler her, og få ubegrænset returret på Bilka.dk.