Spar tid med vedligeholdelsesfrie havemøbler

Kan du heller ikke lide at bruge energi på at pleje dine møbler? Så læs videre. Med vores pæne vedligeholdelsesfri havemøbler sparer du masser af tid. Samtidig får du lækre materialer som nonwood, polyrattan og aluminium. Vælg dine nye havemøbler fra vores udvalg i dag.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Havemøbler i vedligeholdelsesfrit design

Måske tænker du, at vedligeholdelsesfrie havemøbler bare er lavet af dårligt plastik. At de ikke er særligt pæne, fordi der er sparet på designet. Sådan er det bestemt ikke. Vores vedligeholdelsesfrie havemøbler er alle af lækre materialer, der klarer dårligt vejr. Med et stilrent udseende og god komfort i tankerne. Du ka’ for eksempel vælge:

  • Behagelige loungemøbler i formstøbt plast

  • Haveborde i enkelt og moderne, nordisk design

  • Holdbare materialer som nonwood og aluminium

Du kan købe sæt fra to til otte personer. De mange valgmuligheder giver dig gode chancer for at finde lige dét vedligeholdelsesfri havemøbel, du bedst kan lide. Se alle vores havemøbler her.

Vedligeholdelsesfri havemøbel: Hvilket materiale? 

Nonwood, aluminium eller plast? Det er primært de tre slags materialer, du møder på vores side. Men hvilke bør du gå efter? Uanset hvad du vælger, så kræver de alle minimal vedligeholdelse og pleje. Det er derfor primært om til udseende og smag. 

Nonwood er et robust kunstmateriale med træets smukke udtryk. Vedligeholdelsesfrie havemøbler i nonwood tåler alt vejr og har lang levetid. De er nemlig mug- og fugtafvisende. Rengør med vand og sæbe. Overvej også lidt pleje én gang om året.

Aluminium er rustfrit og vejer en del mindre end for eksempel havemøbler i træ. Vedligeholdelsesfrie havemøbler i aluminium bør du opbevare tørt, når det ikke er sæson. Her kan du også bruge vand og sæbe til rengøring. Undgå skrappe rengøringsmidler.

Plast er som de to andre materialer også nemt at rengøre og kan modstå dårligt vejr. Du kan både finde formstøbt plast og polyrattan. Formstøbt plast ligner traditionelt flettede møbler og mister ikke farve i sollyset. Polyrattan er også et plastbaseret materiale, der tåler al slags vejr.

Få flere tips i vores guide om valg af havemøbler her, og få ubegrænset returret på Bilka.dk.