Alt hvad du skal bruge til haven, planterne og din grill
Alt hvad du skal bruge til haven, planterne og din grill

Have

Alle haveejere ved, at en have er et helårsprojekt. Derfor kan du på Bilka.dk til enhver tid finde de fornødne maskiner samt redskaber, havemøbler og planter, når de forskellige haveprojekter skal sættes i gang.

Se alle produkter

Populære mærker

Se alle vores tilbud på have her

Stort udvalg af alt til din grill

På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af forskellige grill samt alt i udstyr og tilbehør, så du nemt kan finde det, der passer bedst til dine behov. Her på siden finder du også tips og guides til at få den bedste grilloplevelse.

Køb trygt alt du skal bruge til haven i Bilka

Det skal være trygt at handle, uanset om du vælger at besøge et af vores hypermarkeder eller du køber her i webshoppen. Derfor tilbyder vi flere unikke services, så du roligt kan shoppe:

  • Fast lav pris

  • Tilfredshedsgaranti på Tendens maling

  • GroGaranti på udendørs planter

  • Få gode haveråd af Din Gartner

Læs mere herunder!

Tilfredshedsgaranti på Tendens maling

Du ka' få pengene retur, hvis din maling ikke dækker og alle uåbnede mallingsspande kan altid returneres i Bilka. Vi tilbyder tilfredshedsgaranti på alt Tendens maling. Dette betyder, at hvis du har fulgt vejledningen og arbejdet er udført med den rette faglighed og omhu, og du ikke er tilfreds, så bytter vi eller giver pengene tilbage.

Hvis du kommer til at købe for meget maling, kan du returnere uåbnede spande, som ikke er blevet tonet, indenfor 30 dage fra købsdatoen. Du skal blot medbringe kvitteringen.

Grogaranti

I Bilka vil vi gerne give dig den bedste service. Så hvis din plante ikke gror inden for det første år, bytter vi eller du får pengene tilbage.

Grogaranti er nemlig din garanti for, at de flerårige haveplanter, du køber hos os, er vækstdygtige.

Hvis det uheldige skulle ske, skal du blot medbringe planterne, planteetiketten samt kassebonen i dit lokale Bilka varehus. Er planterne købt på Bilka.dk, skal du i stedet for kassebonen medbringe din faktura med dit ordrenummer på.

NB!

  • Frost- og udtørringsskader samt planter, som er plantet i en krukke, dækkes ikke af vores Grogaranti.
  • Alle forskrifter for plantning og pasning skal være overholdt.

Inspiration til haven

Haven er mange gange familiens andet hjem og det er især i de lune sommer- og forårsmåneder, hvor vejret indbyder til ude-liv, samvær og sjov. For at haven skal komme til sin ret, kræver det naturligvis, at den tager sig ud fra sin bedste side.

  • Pas og plej din have året rundt med de rette redskaber
  • Indret haven på ny med moderne og funktionelle havemøbler
  • Lad haven indbyde til sjove familiestunder og afslapning

 

Trænger du til inspiration eller gode ideer til, hvordan du kan forny din nuværende have eller måske anlægge en helt ny? På Bilka.dk finder du værktøjerne både til at få ideerne og til udførelsen i din egen have. Claus Dalby er hele Danmarks havemand, og han deler på Bilka.dk ud af sine gode haveideer.

En blomstrende sommerhave kan lige så vel som en kold vinterhave være svær at holde overblikket over. Hver sæson har sine forskellige gøremål og haveaktiviteter, som er kendetegnende for netop denne periode. På Bilka.dk kan du finde et soritment, der passer til årets forskellige måneder.

Realisér din drømmehave

Drømmehaven er for mange et mål, der ligger uoverskueligt langt ude i fremtiden. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Med lidt god planlægning og et solidt forarbejde, er det muligt at få flere havedrømme til at gå i opfyldelse. Hvis du allerede har ideerne, gælder det bare om at smøge ærmerne op. Faktisk kræver mange haveaktiviteter, at de udføres på forskellige tider af året – og tager du projekterne i etaper, er de knap så overvældende.

Køb ind til haven på Bilka.dk

Uanset hvilket projekt du står overfor i din have, kan du til enhver tid tjekke, om ikke Bilka.dk har det, du lige står og mangler. Vi har Danmarks største vareudvalg, så chancen er stor! Vi ser gerne, at din oplevelse bliver så god som muligt, hvorfor vi tilbyder at levere din bestilling til døren. Alt du skal bekymre dig om, er at få sat gang i haveprojekterne på de rigtige tidspunkter.