Få ideer til haven

Alle haveejere ved, at en have er et helårsprojekt. Derfor kan du på Bilka.dk til enhver tid finde de fornødne maskiner samt redskaber, havemøbler og planter, når de forskellige haveprojekter skal sættes i gang.

Se alle produkter

Populære brands

Stort udvalg af alt til din grill

På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af forskellige grill samt alt i udstyr og tilbehør, så du nemt kan finde det, der passer bedst til dine behov. Her på siden finder du også tips og guides til at få den bedste grilloplevelse.

Oprydningssalg på hus og have

Slå til lige nu og køb havemøbler til super skarpe priser i vores oprydningssalg. Priserne gælder kun så længe lager haves, så skynd dig at gøre et godt kup.

Køb trygt alt du skal bruge til haven i Bilka

Det skal være trygt at handle, uanset om du vælger at besøge et af vores hypermarkeder eller du køber her i webshoppen. Derfor tilbyder vi flere unikke services, så du roligt kan shoppe:

  • Fast lav pris
  • Tilfredshedsgaranti på Tendens maling
  • GroGaranti på udendørs planter
  • Kvalitet for pengene i vores havecentre
  • Få gode haveråd af Din Gartner
  • Friskhedsgaranti på buketter

 

Læs mere herunder!

Fast lav pris

Vi tilbyder fast lav pris på vores fantastiske varer - både i butikken og på Bilka.dk. Derfor kan du nemt finde frem til et stort og bredt sortiment, til en super god pris.

Se udvalg og information om plæneklippere.

Tilfredshedsgaranti på Tendens maling

Du ka' få pengene retur, hvis din maling ikke dækker og alle uåbnede mallingsspande kan altid returneres i Bilka. Vi tilbyder tilfredshedsgaranti på alt Tendens maling. Dette betyder, at hvis du har fulgt vejledningen og arbejdet er udført med den rette faglighed og omhu, og du ikke er tilfreds, så bytter vi eller giver pengene tilbage.

Hvis du kommer til at købe for meget maling, kan du returnere uåbnede spande, som ikke er blevet tonet, indenfor 30 dage fra købsdatoen. Du skal blot medbringe kvitteringen.

Gro Garanti

Du ka' få Gro Garanti på dine planter hos Bilka. Hvis din udendørs plante ikke gror inden for det første år, bytter vi, eller du får pengene tilbage.

Se udvalg og information om udendørsplanter her.

Kvalitet for pengene

Du ka' altid få et stort udvalg af sæsonaktuelle varer og inspiration til haven året rundt i Danmarks bedste havecenter*. I Bilkas havecentre har vi en vision om at give vores kunder kvalitet for pengene. Vi ønsker at tilbyde kunderne lave priser uden at sætte kvaliteten over styr. Dette sikrer vi gennem samarbejde med en række udvalgte leverandører, som vi kan stå inde for i forhold til kvaliteten af varerne, og som samtidig giver os muligheden for at tilbyde vores kunder nogle ekstraordinære gode priser.

*Bilka One Stop, Slagelse og Hillerød fører begrænset udvalg i Hus & Have.

Din Gartner

I Bilkas havecentre kan du få en faglig havesnak med Din Gartner fredag til søndag klokken 10 til 16.

Vores fagkyndige personale kan hjælpe og vejlede dig i alt, der vedrører planter, jordgødningkrukker med mere. Inden for planter kan du få vejledning til alt fra frugttræer og –buske til sommerblomster og middelhavsplanter og meget mere.

Friskhedsgaranti

5 dages friskhedsgaranti.

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med vores afskårne blomster. Derfor garanterer vi minimum 5 dages friskhedsgaranti. Holder dine afskårne blomster ikke i 5 dage, så kan du, ved fremvisning af dine afskårne blomster og bon, få nye afskårne med hjem.

I Bilka kommer langt den største del af vores afskårne roser fra leverandøren Afriflora i Etiopien. Roser fra Afriflora produceres på bæredygtig vis og opfylder blandt andet kriterierne for Fair Flowers Fair Plants. Afriflora ser det som en stor og vigtig opgave at forbedre forholdene i området, hvor roserne produceres, og står således bag et hospital og en skole.

Inspiration til haven

Haven er mange gange familiens andet hjem og det er især i de lune sommer- og forårsmåneder, hvor vejret indbyder til ude-liv, samvær og sjov. For at haven skal komme til sin ret, kræver det naturligvis, at den tager sig ud fra sin bedste side.

  • Pas og plej din have året rundt med de rette redskaber
  • Indret haven på ny med moderne og funktionelle havemøbler
  • Lad haven indbyde til sjove familiestunder og afslapning

 

Trænger du til inspiration eller gode ideer til, hvordan du kan forny din nuværende have eller måske anlægge en helt ny? På Bilka.dk finder du værktøjerne både til at få ideerne og til udførelsen i din egen have. Claus Dalby er hele Danmarks havemand, og han deler på Bilka.dk ud af sine gode haveideer.

En blomstrende sommerhave kan lige så vel som en kold vinterhave være svær at holde overblikket over. Hver sæson har sine forskellige gøremål og haveaktiviteter, som er kendetegnende for netop denne periode. På Bilka.dk kan du finde et soritment, der passer til årets forskellige måneder.

Realisér din drømmehave

Drømmehaven er for mange et mål, der ligger uoverskueligt langt ude i fremtiden. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Med lidt god planlægning og et solidt forarbejde, er det muligt at få flere havedrømme til at gå i opfyldelse. Hvis du allerede har ideerne, gælder det bare om at smøge ærmerne op. Faktisk kræver mange haveaktiviteter, at de udføres på forskellige tider af året – og tager du projekterne i etaper, er de knap så overvældende.

Køb ind til haven på Bilka.dk

Uanset hvilket projekt du står overfor i din have, kan du til enhver tid tjekke, om ikke Bilka.dk har det, du lige står og mangler. Vi har Danmarks største vareudvalg, så chancen er stor! Vi ser gerne, at din oplevelse bliver så god som muligt, hvorfor vi tilbyder at levere din bestilling til døren. Alt du skal bekymre dig om, er at få sat gang i haveprojekterne på de rigtige tidspunkter.