Havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver lidt mere vedligeholdelse end havemøbler lavet i andre materialer. Til gengæld holder de i rigtig mange år, hvis du sørger for jævnlig vedligeholdelse. Og så får du et fantastisk naturmateriale, der passer godt ind i den danske indretningsstil. Hvilke træhavemøbler vælger du?

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smuke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Oplev fordelene med havemøbler i træ

Du finder havemøbler i mange forskellige materialer - en af dem er træ. Det smukke naturmateriale er et populært valg blandt mange danske haver og altaner. Derfor finder du her på Bilka.dk alt fra haveborde, havestole og havemøbelsæt i træ. Du skal bare vælge den størrelse, der passer bedst. Bagefter er det bare om at glæde til sig alt fra:

  • Nordiske og moderne træhavemøbler

  • Holdbare materialer som teaktræ

  • God komfort og pæne detaljer

  • Ovale, firkantede og højglans træhavemøbler

Vælger du vores hvide havemøbler i træ eller teaktræ, så skal du ikke bruge så meget tid på vedligeholdelse. Teak har en rig mængde af naturlige olier, der gør træet stærkere overfor råd og svamp. Er det malet, har du et ekstra lag af beskyttelse.

På Bilka.dk har vi flere gode tips og vejledning om træhavemøbler. Læs dem her på siden.

Find tilbehør til dine træhavemøbler

Når du har fundet nogle smukke træhavemøbler, så skal du selvfølgelig have noget godt tilbehør til. Når foråret og sommeren står for døren, så smid nogle bløde hynder på stolene eller bænken. Vi har et stort udvalg til havebænke, positionsstole, ryghynder og meget mere.

Når det så er uden for sæson igen, så er et overtræk til havemøbler god beskyttelse mod vind og vejr. Dine hynder holder længere ved at holde dem i tørvejr. For eksempel i en hyndeboks. Så slipper du også for at have dem liggende i huset.

Elsker du at sidde længe ude i aftensolen? Se vores billige terrassevarmere. Med en terrassevarmer behøver du ikke at gå inden døre, når det bliver koldt. Hvis du har en stor terrasse uden overdækning, er der ofte brug for en større terrassevarmer. Har du derimod masser af læ, kan du slippe afsted med en mindre model.