Hvide havebænke

Frisk din have op med en hvid havebænk, der giver et let og lyst udtryk. Skab et hyggeligt siddehjørne blandt blomster og træer i haven, eller brug den hvide havebænk i kombination med et hvidt havebord på terrassen. Uanset hvor du placerer den, tilføjer en hvid havebænk elegance. For at gøre det lidt ekstra hyggeligt og behageligt, kan du lægge en hynde på bænken.

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til hvide havebænke

 

En hvid havebænk skaber idyl

Med en hvid havebænk i haven eller på terrassen om sommeren, kan du skabe idyl og romantik i dit uderum. En hvid havebænk er tidløs og moderne, og den giver et flot og elegant udtryk.

Du kan bl.a. indrette en hyggekrog i haven med en havebænk i hvid, hvor du kan sidde og nyde en kop kaffe en sommermorgen eller tage en tiltrængt pause fra havearbejdet. En hvid træbænk passer altså perfekt til den danske sommer!

 

Giv din hvide havebænk det rette udtryk

En hvid havebænk skaber elegance på terrassen eller i haven, men du kan også give den dit helt eget præg. Du kan tilføje en hynde eller pude til havebænken, så den passer til dine andre havemøbler.

Med en hvid havebænk kan du nemlig skabe et uderum i de farver, du ønsker. Den forstyrrer ikke andre farver, og den passer perfekt ind i havens grønne eller brune nuancer alt efter årstiden. Derfor kan du fx vælge en parasol eller hynder i de farver, der passer bedst til dine havemøbler.

Find den rigtige havehynde

Mangler du en havehynde til din træbænk? I denne guide hjælper vi dig med at finde ud af, hvilke havehynder der passer til din havebænk og hvad du skal overveje, før du vælger dine nye havehynder. 

Match den hvide havebænk med andre havemøbler

Hvis du har en hvid havebænk, kan du med fordel finde andre hvide havemøbler i træ, der matcher din havebænk. På den måde kan du skabe et ensartet look i haven eller på terrassen, der emmer af romantik og minimalisme. 

På Bilka.dk kan du finde en havebænk i hvid, der passer perfekt til haven eller terrassen. Vil du hellere have en anden havebænk? Du ka’ heldigvis bytte dine varer online og i dit Hypermarked i ubegrænset tid ved at fremvise din kvittering, såfremt varen er i original og intakt emballage.