Udendørs sækkestole

Vil du gerne slappe af under åben himmel, men er træt af hårde træmøbler? Kom helt ned i tempo med en udendørs sækkestol i blød kvalitet. Her på siden har vi forskellige sækkestole til udendørs brug. Både vandafvisende og nemme at rengøre. Se mere herunder.

Hvad er fordelene ved en udendørs sækkestol?

Er der noget bedre end at slænge sig i en blød og komfortabel, udendørs sækkestol? Om du har en terrasse, altan eller have, så er det rart med en stol, der former sig efter dig. Og det netop, hvad vores udendørs sækkestole gør. Vores modeller har fordele, som hele familien kan glæde sig til:

  • Ideel til større børn og familiehygge

  • Er smuds- og vandafvisende

  • Yderst fleksibel og former sig til kroppen

  • Lavet af kraftig polyester og er behagelig

Kig efter mærker som Portland, der laver de bedste sækkestole til dig, der vil slappe af. Til forskel fra vores indendørs sækkestole er de udendørs sækkestole lavet i et kraftigere materiale. Begynder det at regne, vil det vandafvisende stof også holde din sækkestol tør. Og det er jo ret vigtigt, hvis du ikke skal slæbe den ind, hver gang det drypper. Derfor kan du anvende din udendørs sækkestol både indendørs og udendørs.

 

Sådan holder du din udendørs sækkestol pæn

En god, udendørs sækkestol er en fed siddeplads til junior i haven. Særligt på en skøn forårs- eller sommerdag. Det gode materiale gør, at du kan se frem til en sækkestol, der holder længe. Dog kan du forlænge levetiden endnu mere ved at passe godt på den.

Tag sækkestolen i tørvejr, hvis der kommer kraftig regn. Bliver den våd, er det bedst at lade den tørre i solen. Efter noget tid er den klar til brug igen. Spilder du eller børnene på sækkestolen, så tør den af med en fugtig klud. Nemt og effektivt.

Se flere af vores havemøbler her på Bilka.dk, og få ubegrænset returret. Tilbage er der bare at sige: Sæt dig godt til rette i den bløde sækkepude, og nyd sommeren på terrassen!