Positionsstole

En positionsstol er et praktisk havemøbel, du kan justere efter dit behov. Måske mangler du en god solstol, en spisebordsstol til havebordet eller en havestol? Alt er muligt med positionsstole. Fold dem ud og sammen, som du finder det bedst. Besøg vores sortiment på Bilka.dk.

Èn positionsstol - mange muligheder

Et af de absolut mest smarte havemøbler må uden tvivl være en positionsstol. Med en justerbar ryg og/eller armlæn kan du altid sidde bekvemt, uanset hvilken stilling du foretrækker. Du ændrer bare på ryggen, så du for eksempel kan ligge bedre ned eller sidde perfekt ved havebordet. På Bilka.dk har vi samlet et fint udvalg i forskellige størrelser, funktioner og designs. 

Vælg en eller flere positionsstole herfra, og du får:

  • Stærke materialer som aluminium og minimum vedligeholdelse

  • Komfort efter dit helt eget ønske og forskellige positioner

  • Klassisk og skandinavisk charme til enhver stil i hjemmet

  • Mulighed for at tage din havestol med på stranden

Det lette materiale i vores positionsstole kræver minimum pleje og er nemme at flytte rundt på. Hvis du er til en klassisk havestol, der kan bruges til flere lejligheder året rundt, så en positionsstol lige sagen. Faktisk har nogle af vores stole op til syv forskellige positioner. Hvis du vil sidde og nyde en god bog eller ligge og mærke solens stråler, så virker positionsstole til begge dele. Kan det blive bedre?

Find godt tilbehør til positionsstole

På Bilka.dk har vi lækre positionsstole til en overkommelig pris. Dog kan du gøre det endnu bedre for dig selv med det rette tilbehør til dine havemøbler. Positionsstole er skabt med komfort i tankerne, og her er bløde hynder prikken over i’et.

De fleste stel er lavet af aluminium, mens sæde og ryg fås i flere forskellige materialer. Herunder polyrattan og plastlameller. Alle tre tåler at stå ude og er nemme at rengøre. Klap dine positionsstole sammen, når de ikke er brug, så holder de endnu længere. Her kan et overtræk til havemøbler være en god idé, hvis du ikke har plads indenfor. 

Bestil i dag, og få ubegrænset returret.