Smukke bambus havemøbler i holdbar kvalitet

Bambus havemøbler er det nye, når det gælder havemøbler. Det stærke, holdbare naturmateriale egner sig især godt til haven, udestuen og indenfor. Find de helt rigtige bambus havemøbler til udendørs brug, og skab en hyggelig oase i haven eller på altanen.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Hvorfor vælge bambus havemøbler?

Hvis du ikke vil have en terrasse, der ligner din nabos, så er bambus havemøbler måske løsningen. De slidstærke materialer giver et hyggeligt look og holder sig pæne i lang tid. I vores udvalg finder du et væld af havemøbler i bambus med enkelte, lige linjer. Kort opsummeret bør du vælge disse møbler, hvis du:

  • Drømmer om at skabe hyggelige omgivelser
  • Ikke vil have de klassiske træhavemøbler
  • Foretrækker skandinavisk look og kvalitet

 

Det skandinaviske design og brede udvalg gør det nemt for dig at finde et havemøbel, der matcher din smag. Når du køber online på Bilka.dk, så får du ubegrænset returret. Har du møblerne i intakt og original emballage, så kan du bytte dem online og i dit Hypermarked. Bare husk kvitteringen.

Sådan plejer du havemøbler i bambus

Selvom havemøbler i bambus er slidstærkt og har lang levetid, så er de også lidt skrøbelige. De tåler nemlig ikke at stå ude hele året og skal også stå overdækket ved konstant regn. Lav fugtighed og høje temperaturer får bambussen til at revne.

Om du vil bruge dine bambusmøbler udendørs eller indenfor, så skal du passe på med vand. Det kan beskadige møblerne. Når det er uden for sæson, så placér dem derfor i en udestue eller garage. Ved rengøring skal du tørre af med en fugtig klud og bruge organisk sæbe uden kemikalier. Tilføj nogle pæne hynder, så du sidder godt.

Lad dine bambusmøbler tørre helt, før du tager dem brug igen. Kommer der mug på, kan du fjerne det med sæbevand, Rodalon eller klorin. At pleje dine bambusmøbler i ny og næ virker måske som en stor mundfuld. Men med den rette kærlighed kan du glæde dig til et rigtig pænt havemøbelsæt i lang tid.