Hvide havemøbler

Er du faldet for de hvide havemøbler? Det forstår vi godt! De smukke og populære havemøbler i hvidt bringer billeder af sommer, sol og glade dage. Derfor har vi på Bilka.dk et væld af hvide havemøbler i alverdens størrelser og designs. Se sortiment herunder.

Find flotte havemøbler i hvide toner

Fra den romantiske hvide bænk med kryds i ryggen til havemøbelsæt i træ. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af behagelige havestole, store haveborde og gode materialer til ethvert behov. Naturligvis i hvide toner og med lækre detaljer. Du ka’ blandt andet se frem til:

  • Holdbare og hvide havemøbler i træ

  • Indbegrebet af dansk sommerhygge

  • Nem vedligeholdelse og lang levetid

  • Et væld af valgmuligheder til dit behov

Stil møblerne på din flise- eller træterrasse, når du ikke sidder i dem. Vælger du vores hvide havemøbler i træ, bør de ikke stå permanent på den bare jord eller græsplæne. Fugt får nemlig mulighed for at trænge ind, og så har du balladen med afskallende maling. Læs vores guide om at vedligeholde havemøbler.

Hvilke hvide havemøbler skal jeg vælge?

Størrelse, udseende, placering og materialer. Det er primært de fire overvejelser, du skal gøre dig, inden du bestiller. Vil du for eksempel gerne spise dine måltider udenfor - måske sammen med familien eller vennerne? Så er det ikke et cafésæt, du skal vælge. Her kan runde borde være nyttige, hvor alle er i centrum. Til gengæld fylder de mere.

Der skal nemlig være plads til at bevæge jer rundt. Køb eventuelt klapstole, du kan nemt kan pakke væk, når der ikke er gæster. Selvom der måske er masser af plads i haven, er det rart med lidt “luft” til leg og andre aktiviteter.

Du skal også overveje, hvilke materialer du foretrækker. Vi har både teaktræ, formstøbt plast og aluminium - alle giver et minimum af vedligeholdelse. Dog har de alle godt af at stå i læ, når sommeren er slut. Teak har også godt af lidt olie en gang om året. Få flere tips om valg af havemøbler her, og få ubegrænset returret på Bilka.dk.