Populære havemøbel serier

Blå pris

Vi har sænket prisen på flere tusinde varer! Bare følg de blå pile, så finder du et hav af blå priser.

Hvide havemøbler

Stort udvalg! Skab hygge på terrassen eller i haven med klassiske hvide havemøbler af høj kvalitet. Ubegrænset returret! Fri fragt ved køb over 1000,-

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Mangler du møbler til altanen eller terrassen?

Inspiration til indretning

FAQ: Ofte stillet spørgsmål til havemøbler

Stort udvalg i havemøbler

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af billige havemøbler til din have, terrasse, altan eller udestue. Gå på opdagelse i vores udvalg af:

  • Havemøbelsæt, som findes i mange forskellige størrelser og stilarter.
  • Loungemøbler, der giver plads til ægte udendørs afslapning.
  • Cafésæt, som er perfekt til dig med en altan eller en mindre terrasse.
  • Bord-bænkesæt - en praktisk klassiker.
  • Solsenge, der giver dig mulighed for at kunne ligge ude og slappe af.

 

Vil du gerne selv sammensætte dine havemøbler? Så kan du købe separate haveborde og havestole, som fås i et væld af former og farver. Find de produkter der passer bedst til din have og dine behov.

 

Havemøbler med fokus på komfort og kvalitet

Vores sortiment af moderne havemøbler kommer i en super lækker kvalitet, hvor komfort er i højsædet. Herudover går vi op i et stilrent design - Er du for eksempel vild med den minimalistiske og nordiske stil, kan du sagtens indføre looket i haven eller på din terrasse. Med vores havemøbler får du de stramme linjer og den velkendte, nordiske DNA, der let kan i spænd med den danske natur. Klik dig rundt på siden  dine havemøbler, så du er sikret masser af sommerstemning på terrassen.

 

Masser af sommerstemning med havemøbler

Med vores havemøbler får du masser af sommerstemning på din terrasse, altan eller hvor du vælger at sætte dem. Vi har naturligvis også havemøbler i mindre størrelser, så børnene også kan opleve glæden ved at spise ude om foråret og om sommeren. Og med en terrassevarmer og et par varme tæpper kan du forlænge muligheden for at være udendørs til langt hen på sæsonen.

Ta' plads i en behagelig havestol, og forkæl dig selv med din yndlings mad og drikke. Køb gerne et par ekstra stole, så du har plads til gæster. Og er du typen, der elsker at få venner og familie på besøg til en dejlig grillaften, så køb et udtræksbord, så kan du hurtigt få plads til flere.

 

Havemøbler i forskellige materialer og stilarter

Er du på udkig efter havemøbler, som er nemme at vedligeholde, så tag et kig på vores havemøbler i nonwood, polyrattan og plast. Er du mere til det klassiske look, så er vores udendørs møbler i træ sikkert noget for dig. Se de forskellige materialer her:

  • Nonwood er havemøbler i vedligeholdelsesnemme plastmaterialer, som i strukturen minder om træ.
  • Det specielle polyrattan er flettet kunstmateriale, som egner sig til de danske vejrforhold og det kræver desuden kun et minimum af vedligeholdelse.
  • Går jagten mere i retning af et flot granitbord på terrassen, så lad dig inspirere af vores udvalg af smukke havemøbler med granitbordplade.
  • Desuden finder du også flotte og klassiske havemøbler i træ, som med garanti vil skabe den helt rette sommerstemning i haven.

 

Når det kommer til stilen, har vi mange lækre havemøbelserier at vælge i blandt - Nogle af de mest populære serier er Kerteminde serienVILA serien og Mood serien, som er havemøbler til dig, der vil kræse om din terrasse.

 

Tilbehør til terassen

Fuldend stilen og øg komforten med det helt rigtige tilbehør. På Bilka.dk finder du blandt andet et stort udvalg af bløde havehynder, så du kan sidde behageligt samt en parasol eller parasolfod, så du kan nyde en pause fra solens skarpe stråler. Det er også en god idé at anskaffe sig et havemøbelovertræk, hvis dine havemøbler ikke står overdækket - Det utilregnelige danske vejr kræver god beskyttelse af dine havemøbler.

 

Køb billige havemøbler online på Bilka.dk

Uanset hvilke havemøbler du leder efter, kan du finde dem her på Bilka.dk og bestille dem hjem online i dag.