Populære havemøbel serier

Blå pris

Vi har sænket prisen på flere tusinde varer! Bare følg de blå pile, så finder du et hav af blå priser.

Hvide havemøbler

Stort udvalg! Skab hygge på terrassen eller i haven med klassiske hvide havemøbler af høj kvalitet. Ubegrænset returret! Fri fragt ved køb over 1000,-

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Mangler du møbler til altanen eller terrassen?

Inspiration til indretning

FAQ: Ofte stillet spørgsmål om havemøbler

Stort udvalg i havemøbler

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af billige havemøbler til din have, terrasse, altan eller udestue. Se vores havemøbelsæt, som findes i mange forskellige størrelser, loungesæt, som giver plads til hele familien eller cafésæt, som er perfekt til dig med en altan eller en mindre terrasse. Vi har også bord-bænkesæt, solvogne og havemøbelovertræk. Vil du gerne selv sammensætte dine havemøbler, kan du købe separate haveborde og havestole, som fås i et væld af farver.

Havemøbler i nordisk stil

Er du vild med den minimalistiske og nordiske stil, kan du sagtens indføre looket i haven eller på din terrasse. Med vores havemøbler får du de stramme linjer og den velkendte, nordiske DNA, der let kan i spænd med den danske natur. Vores sortiment af moderne havemøbler kommer i en super lækker kvalitet, hvor komfort er i højsæde. Vi har et stort udvalg af havemøbler, så du er sikret masser af sommerstemning på terrassen.

 

Havemøbler giver masser af sommerstemning

Med vores havemøbler får du masser af sommerstemning på din terrasse, altan eller hvor du vælger at sætte dem. Vi har naturligvis også havemøbler i mindre størrelser, så børnene også kan opleve glæden ved at spise ude om foråret og om sommeren. Og med en terrassevarmer og et par varme tæpper kan du forlænge muligheden for at være udendørs til langt hen på sæsonen.

Ta' plads i en behagelig havestol, og forkæl dig selv med din yndlings mad og drikke. Køb gerne et par ekstra stole, så du har plads til gæster. Og er du typen, der elsker at få venner og familie på besøg til en dejlig grillaften, så køb et udtræksbord, så kan du hurtigt få plads til flere.

 

Havemøbler i forskellige materialer

Er du på udkig efter havemøbler, som er nemme at vedligeholde, så tag et kig på vores havemøbler i nonwood, polyrattan og plast.

Nonwood er havemøbler i vedligeholdelsesnemme plastmaterialer, som i strukturen minder om træ. Det specielle polyrattan er flettet kunstmateriale, som egner sig til de danske vejrforhold og det kræver desuden kun et minimum af vedligeholdelse. Går jagten mere i retning af et flot granitbord på terrassen, så lad dig inspirere af vores udvalg af smukke havemøbler med granitbordplade. Desuden finder du også flotte og klassiske havemøbler i træ, som med garanti vil skabe den helt rette sommerstemning i haven.

Drømmer du om at sammensætte dit eget sæt af havemøbler, så har du muligheden med vores Mix'N'Match. Find de produkter der passer bedst til din have og dine behov.

Gå på opdagelse i vores mange havemøbelsæt, loungemøbler, eller cafésæt. Vi har også 2 lækre havemøbelserier: VILA serien og Mood serien er havemøbler til dig der vil kræse om din terrasse. Mangler du en parasol eller en parasolfod, så finder du den også her.