Solsenge

Med en solvogn kan du nyde total afslapning i haven om sommeren. Find din nye solseng her på siden, og smid benene op med en god bog i solen.

Solvogn – afslapning i det fri

Hvad er den bedste måde at nyde sommeren på? For mange er det at kunne ligge i ude, slappe af og få masser af D-vitaminer fra solens varme stråler – og til det formål er en solvogn det optimale udendørsmøbel. En solseng er skabt til at nyde de varme sommerdage på. Selv om foråret og i sensommeren kan du tage din solvogn i brug. Med et lille tæppe kan du slappe af i den friske luft og få lidt sol i ansigtet.

Indstil ryglænet, som du bedst kan lide det, og læn dig tilbage. Måske har du lyst til at læse en spændende bog, imens du nyder foråret og sommeren – det kan også være, at du har mere lyst til at lytte til en interessant podcast. Hvis du ynder at tage en lur, er solvognen også særdeles velegnet.

De fleste af vores liggestole har hjul, som gør det nemt at flytte havemøblet. Det gør det let at følge solens stråler eller finde skygge, hvis du har brug for det.

  • Nyd udelivet med en solvogn
  • Indstil ryglænet og læn dig tilbage
  • Praktiske hjul på solvognen gør det nemt at følge solens stråler

 

Liggestolene kan købes i mange afskygninger – og her på siden finder du et bredt udvalg af den afslappede havestolstype. Du kan vælge imellem modeller i flere forskellige stilarter og ikke mindst materialer – herunder polyrattan og aluminium – ligesom der er forskellige prisniveauer.

 

Hvilken solvogn skal du vælge? 

Solvognen står i de flestes tilfælde ude det mest af året, fuldstændigt som dine øvrige havemøbler gør det. Når du skal vælge hvilket materiale, du skal købe solvognen i, kan du med rette gøre dig samme overvejelser, som da du købte havemøbler. Materialevalget er nemlig afgørende for, hvor stor en vedligeholdelsesbyrde solvognen har. Det er naturligvis en smagssag, hvad man synes er det flotteste til sine havemøbler – men et bud på et smukt materiale, der tilmed er vedligeholdelsesfrit, er aluminium. Du finder også solvogne i aluminium i vores udvalg på siden her.

Herudover er det naturligvis også et spørgsmål at vælge den solseng, hvis design og udformning passer allerbedst til det udtryk, som du allerede har eller ønsker at skabe i din have.

 

Bestil en solvogn på Bilka.dk

Når du har fundet den solvogn, der bedst matcher din stil, din have og dine behov, kan du bestille den hjem her fra Bilka.dk med det samme. Husk du altid får ubegrænset returret hos os. Se også vores øvrige, store udvalg af havemøbler. Her finder du alt fra havemøbelsæt til havehynder og terrassevarmere.