Havemøbelsæt i nonwood

Nonwood er et populært materialevalg til havemøbler, og det er ikke uden grund. Køb et flot havemøbelset i det smarte vedligeholdelsesvenlig materiale lige her på side.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde den du leder efter. Forlæng glæden ved dine havemøbler.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

3 gode grunde til at vælge Nonwood

  • Nonwood er et særdeles robust kunstmateriale, der besidder træets udtryk og samtidig indeholder unikke materialer, der tåler det danske vejr. Reelt er der tale om en moderne udgave af de velkendte plasthavemøbler sat på en aluminiumsramme.
  • Havemøbler i nonwood har en lang levetid, da det bl.a. er mug og fugtafvisende. Det anbefales dog at opbevare havemøblerne tørt udenfor sæson.
  • Minimal vedligeholdelse, anvend blot vand og sæbe ved rengøring. Det anbefales at gøre brug af bordskånere/dækkeservietter og dermed aldrig efterlade glasprodukter direkte på overflader i skarpt sollys pga. glaseffekten.

 

Nonwood – eller Polyrattan, som det også kaldes – er et robust kunstmateriale. Med nonwood får du et vedligeholdelsesfrit materiale, der ligner træ til forveksling. Materialet er både mug- og fugtafvisende samt yderst holdbart, så det derfor uden problemer kan klare det lunefulde danske sommervejr. Vælg iblandt mange forskellige designs og størrelser.