Ryk middagen udenfor med et havemøbelsæt til 4 personer

Hvis du er typen, der gerne vil tilbringe så meget tid i haven eller på terrassen som muligt, så bør du overveje et havemøbelsæt til 4 personer. På Bilka.dk har vi flere løsninger, så du let kan vælge det havemøbelsæt, der passer til din personlige smag. 

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Nyd sommeren med et havemøbelsæt til 4 personer 

Der er mange gode grunde til at overveje, om du bør have et havemøbelsæt til 4 personer i haven eller på terrassen. For det første åbner det muligheden for, at du ikke behøver at gå indenfor, når aftensmaden står på bordet. For det andet er det behageligt at sidde ved et havemøbelsæt

Et havemøbelsæt til 4 personer kan fås med både stole og bænke. Uanset hvilken løsning du foretrækker, er der naturligvis plads til fire personer. Derfor er det en god størrelse til den lille familie. Bor du alene, så er det fortsat en god størrelse til dig, der gerne vil kunne invitere et par venner forbi til en omgang mad direkte fra din gasgrill som sommeren. 

Slip for at sidde på den hårde jord, og lad dine gæster sætte dig til rette i dit nye havemøbelsæt til 4 personer. Har du endda nogle bløde hynder til stolene eller bænkene, undgår du også, at det bliver lidt koldt for bagdelen. 

Opdag mulighederne på Bilka.dk 

Når solen står højt på himlen, kan det blive lidt for varmt. I så fald kan du søge skygge under en god parasol. Dermed behøver du ikke at føle dig tvunget til at gå indenfor, hvis solens stråler er en anelse for stærke. Falder temperaturen derimod lidt for meget, når solen går ned? Så kan du fortsat blive ude, hvis du har en praktisk terrassevarmer.  

Bilka.dk har en løsning til det hele. Mangler du derfor noget til din terrasse eller have, så kan du få hjælp hos os. Vælg det rette tilbehør til dit nye havemøbelsæt, så du kan få mest ud af sommeren. Desuden tilbyder vi ubegrænset returret på alle vores produkter. Det betyder blandt andet, at du roligt kan lade dig friste af vores store sortiment.