Træer, planter og buske til haven
Træer, planter og buske til haven

Planter og træer

Du kan finde et væld af planter til haven. Du finder alt fra roser til hækplanter og græs. Skab den rette stemning i din have. Planter i haven er en god måde, hvorpå du kan skabe netop det udtryk, som du ønsker at frembringe i det grønne.

Guides til planter

Et væld af planter til hele haven

Når du skal i gang med at sætte et personligt præg på din have, er planterne et godt sted at starte. Der er mange fordele ved at have planter i din have:

  • Skaber den perfekte ramme om dit hus og have med en smuk hæk
  • Sæt den rette stemning med de rigtige blomsterbede
  • Gør haven brugbar med en flot, plan og grøn græsplæne

 

Uanset om du er midt i anlægningen af en splinterny have eller fornyer den gamle med nye planter og belægning, så kan du roligt gå på udkig i det store udvalg her. Foruden planter finder du også alverdens muligheder, når det kommer til belægning og produkter som flis samt jord og muld – som naturligvis er godt at have ved hånden, når du skal plante dine nye planter ud. Her finder du forskellige varianter af jord og muld-typer, der er velegnet til blandt andet roser.

 

Alt du skal gøre er at plante dem

Når først planterne er leveret på din adresse, kan du gå i gang med at plante dem ud i haven og skabe de rum og bede, du ønsker. På Bilka.dk finder du forskellige, gode råd til hvordan du eksempelvis vælger den rette hæk til din have, og hvordan du passer den efterfølgende. Når først du har valgt hvilke planter, du vil have, kan du roligt læne dig tilbage – vi leverer dem til døren. 

 

Køb planter til haven på Bilka.dk

Find dine nye planter online på Bilka.dk og køb dem hjem med det samme. Vi sørger for, at det er nemt og bekvemt for dig ved at levere din bestilling til din dør. Mangler du andet, for at kunne komme i hus med projekterne i din have, kan du tage et kig på diverse plantetilbehør her og bestille dem hjem i samme ombæring.