VILA havemøbler

VILA er en elegant havemøbelserie med et romantisk look, der samtidig er meget komfortable, så du kan nyde de lune sommerdage på terrassen og i haven. Du finder udvalget af VILA møbler til haven herunder.

 

 

Vila katalog 2024

Se alle de nyeste havemøbler fra Vila i vores katalog.

VILA havemøbler med god stil

Når sommeren er over os, gælder det om at udnytte det gode vejr, så snart det byder sig. Det vil vi hos Bilka gerne hjælpe dig med! Vi har i sortimentet et stort udvalg lækre af havemøbler, så du kan læne dig komfortabelt tilbage og nyde sommeren udenfor. Det kan være svært at finde lige præcis de havemøbler, der matcher stilen hele vejen igennem fra loungesæt og liggestole til spisebordssæt. Men det kan du med VILA. Havemøblernes udseende, der er en kombination af plastik, flet og bløde hynder, gør dem lette både at bære og se på. Det lette udtryk er netop det, der gør havemøblerne fra VILA så populære. Sæt dit personlige præg på havemøblerne ved at vælge de havehynder dertil, som du bedst kan lide.

  • Skab en sammenhæng i haveindretningen
  • Nyd både lounge, liggestole, lænestole og spisebordssæt
  • Fremstillet af polyrattan – slip for vedligeholdelse

 

Med et moderne rattan look i fem forskellige farver, passer lige præcis det sæt du vælger, på enhver terrasse eller havestue. I Vila serien tilbyder vi et bredt udvalg af havemøbler, så du kan sammensætte lige det sæt som passer bedst til dit behov.

Serien består af:

  • Vila Gotland
  • Vila Vinga
  • Vila Tjørn
  • Vila Frøya
  • Vila Hven 

 

Der medfølger kraftige og komfortable hynder til alle stole og sofaer i Vila serien, for at sikre den maksimale komfort.

Med den indvendige aluminiums ramme, har man en robust og holdbar ramme, hvor man udenpå har det klassiske og vedligeholdelsesfrie rattanlook. Materialet er nemt at vedligeholde, så hvis du foretrækker et minimum af vedligeholdelse, så er denne serie det helt rigtige.

Vi anbefaler, at du benytter et overtræk, når du ikke bruger møblerne for at forlænge produkternes levetid, samt holde dem rene, så de er klar til brug, når tiden og vejret tillader det.

Udenfor sæsonen anbefaler vi at opbevare møblerne tørt samt anvende et overtræk.

Foruden VILA serien rummer sortimentet på Bilka.dk også andre havemøbelserier, som Kerteminde og Mood. Fælles for serierne er, at du netop kan få et fuldendt udtryk på terrassen.

 

VILA havemøbler i polyrattan

Havemøblerne fra VILA er som mange andre også fremstillet i polyrattan, som er et kunstigt plastikmateriale. Polyrattan er modstandsdygtigt overfor det ustadige danske vejr, hvilket gør møblerne utroligt robuste og solide. De er samtidig stort set vedligeholdelsesfrie, selvom du lader dem stå ude. De skal blot vaskes af med vand og sæbe efter behov. Det eneste du skal sørge for er, at hynderne ligger godt beskyttet i en hyndeboks eller lign, så de ikke får fugt. Køber du havemøbler fremstillet af polyrattan, som VILA havemøblerne er, vil du kunne nyde synet af dem længe, da de holder sig pæne i mange sæsoner.

 

Køb dine VILA havemøbler i dag på Bilka.dk

Hvad end du er vild med VILA eller måske Mood haveserien, så kan du nemt og bekvemt bestille dem online, lige når det passer dig. Hvis du ønsker det, sørger vi gerne for, at din bestilling bliver leveret til døren. Og så kan du straks gå i gang med at indrette din terrasse og have.