Havemøbler i polyrattan

Det danske sommervejr byder ofte på en regnbyge eller to, hvilket i længden vil slide på dine havemøbler. Men vælger du havemøbler i polyrattan, vil du opleve, at dine møbler holder sig pæne på trods af, at de står udenfor i alt slags vejr. Tag et kig på de forskellige varianter og vælg det, der passer til familiens størrelse samt terrassen, det skal stå på.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Havemøbler uden vedligeholdelse

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge et havemøbelsæt i polyrattan. Polyrattan er et holdbart, kunstigt materiale. Det betyder, at møblerne i dette materiale er særdeles robuste og modstandsdygtige overfor det omskiftelige danske vejr. Møbelsæt i Polyrattan er ofte lette – både at se og bære på, hvilket gør dem meget populære. Derudover er de stort set vedligeholdelsesfrie, da de blot skal vaskes af med vand og sæbe.

  • Havemøbler i stærkt, robust plastmateriale
  • Slip for vedligeholdelse – vask med vand og sæbe
  • Vælg mellem mange forskellige havemøbelsæt

 

Stort udvalg af polyrattan havemøbler

På Bilka.dk finder du som sagt et hav af møbelsæt – hvorfor der med garanti også er et, der kan passe i din have eller terrasse. Hvad end du leder efter et lille sæt, der kan stå på en morgenmadsterrasse eller et sæt, der kan rumme hele familien, når alle er samlet, finder du det her. Sortimentet byder derudover på skønne loungesæt, som indbyder til ren afslapning og samvær – som en blød sofa eller lænestol, men i det fri.

Havemøblerne er og bliver et af de vigtigste punkter, der skal krydses af, når det kommer til indretningen af haven. Men der er mange andre måder, hvorpå du kan skabe hygge og god stemning på terrassen, altanen eller i havens grønne rum. Hvad med en afslappende hængekøje, et drivhus eller et udendørs bad til de ekstra varme sommerdage? Mulighederne er mange, og vi har Danmarks største vareudvalg, så her kan du roligt gå på jagt!

 

Bestil havemøbler online på Bilka.dk

Du kan til enhver tid bestille de havemøbler hjem, som passer perfekt ind hjemme hos dig. Og trænger de gamle hynder til en udskiftning, finder du naturligvis også havehynder i sortimentet. På Bilka.dk kan du få et overblik over de mange varianter, og når du har besluttet dig, kan du trygt overlade resten til os. Vi leverer din bestilling til døren – både havemøbler og hynder.