Overtræk til havemøber

Beskyt dit havemøbelsæt mod regn og blæst med et smart overtræk i passende størrelse. Find dit nye overtræk til havemøbler blandt vores udvalg nedenfor.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Dæk møblerne med et havemøbelovertræk

Efter en varm sommer med masser af solrige dage på terrassen eller altanen, er det tid til at pakke havemøblerne væk for den kommende vinter. For at forlænge levetiden af dine havemøbler er det en rigtig god idé at dække dine havemøbler til med et overtræk, som beskytter mod regn og fugt.

Et havemøbelovertræk sikrer, at dine havemøbler forbliver flotte at se på. Ved at overdække dine havemøbler og jævnligt rengøre dem kan dine havemøbler faktisk holde i årevis. Det er dog vigtigt at vælge et overtræk i et kraftigt og vandtæt materiale, som er modstandsdygtigt over for både vind og vejr, hvilket du finder i vores sortiment. Alle vores overtræk til havemøbler er desuden designet, så de passer perfekt til vores udvalg af havemøbler.

På Bilka.dk kan du finde overtræk til et væld af havemøbler, heriblandt:

 

Hvilket havemøbelovertræk skal jeg vælge?

Når du skal finde et havemøbelovertræk, der passer til dine havemøbler, skal du først og fremmest tage udgangspunkt i størrelsen på dit havebord og herefter lægge 20 cm ekstra til på de sider, hvor du vil have havestolene placeret.

Hvis du eksempelvis har et havebord, som måler 90x160 cm, og hvor havestolene er placeret ved bordets langside, skal du finde et havemøbelovertræk, der minimum måler 130x60 cm. På den måde er du sikker på, at der er plads til både bord og stole under overtrækket, så alle møblerne er optimalt beskyttet.

Beskyt din grill med et grillovertræk

Hvis du udover dine havemøbler også har en lækker grill stående fremme på terrassen, er det også yderst vigtigt, at denne er godt beskyttet i den hårde vintertid. Derfor tilbyder vi hos Bilka.dk naturligvis også et stort udvalg af grillovertræk, så du kan have glæde af din grill sæson efter sæson. Vi forhandler grillovertræk fra kendte mærker som Weber og Char-Broil, så du med stor sandsynlighed kan finde et overtræk, der passer perfekt til din grill.