Loungemøbler

De lækre loungemøbler kan både bruges indendørs og udendørs, og så er de det ultimative afslapningsmøbel. Slæng dig i solen og slap af med loungemøbler fra vores udvalg herunder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til loungemøbler

 

Loungemøbler – en dagligstue i haven

Direkte oversat betyder ordet 'lounge' dagligstue eller opholdsstue, ligesom det er udtryk for at 'slænge'. Begge dele passer godt på netop det som loungemøbler er og kan give dig – en dagligstue i haven, hvori du kan slænge dig og slappe af.

De afslappende havemøbler fås i forskellige udformninger, så et loungemøbel kan være både en sofa, en seng eller en fodskammel. Fælles for dem alle er, at de giver dig et perfekt spot i haven til at læse en god bog, tage et hvil eller nyde en hyggelig stund med venner og familie.

Med lounge havemøbler får du et væld af gode fordele såsom.:

  • Et afslappende og hyggeligt helle.
  • Flere typer og størrelser af loungemøbler at vælge imellem.
  • En udendørs dagligstue med plads til afslapning.


Uanset hvor meget plads du har at gøre med i haven, på terrassen eller et øvrigt udeareal, kan du finde et eller flere loungemøbler, der passer her i vores udvalg. Der er flere forskellige typer og størrelser at vælge iblandt, så der er noget for en enhver smag og præference.

 

 

Mix dine loungemøbler med Mix'N'Match

Vil du gerne have mulighed for at bygge og designe dit eget loungesæt? Med nogle af vores smarte serier, som Orlando, California og Pinerolo, får du chancen for at lave din helt egen opbygning af et komfortabelt og flot loungesæt.

  • California: Stilren og enkel serie, som består af en 3 pers. sofa, 2 pers. sofa, loungestol, fodskammel og bord. Fås både i mørkegrå og cappuccino.
  • Modesto: Varm og stilren serie, som består af en  loungestol, hjørne- og midtermoduler og bord. Fås i naturfarvet polyrattan.
  • Marinella: Moderne og stilren serie, som består af en 3. pers. sofa, 2. pers. sofa, loungestol, bord, fodskammel og solvogn. Fås i sort.


Alle serier er i formstøbt plast eller aluminium og alle moduler er inkl. tykke sidde- og ryghynder. Du kan både sammensætte de enkelte moduler selv eller du kan vælge en af de modeller, som vi har lavet til dig.

 

Komplet sæt af lounge havemøbler

Hvis du er mere interesseret i at købe et komplet loungesæt til terrassen, kan du se vores store udvalg af lounge havemøbelsæt. Ved at købe lounge havemøbler som sæt, behøver du ikke bekymre dig om, hvordan møblerne ser ud sammen og om de passer til din terrasse.

Med et lounge havemøbelsæt, har vi klaret sammensætningen for dig. Det kan give et bedre overblik over, hvordan loungesættet passer til din terrasse, og du kan derfor komme hurtigt i gang med at indrette dit uderum.

Hvis du får brug for mere plads, kan du altid købe flere moduler enkeltvis, så du behøver ikke at gå på kompromis med pladsen!

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Vælg de rigtige lounge havemøbler

Når du skal vælge loungemøbler, skal du i princippet gøre dig samme overvejelser, som hvis det var havemøbler, du skulle vælge. Her gælder det nemlig også om at vælge den rette størrelse og måske vigtigst af alt det rigtige materiale.

Hvad materialet angår er det, udover udseendet, et spørgsmål om vedligeholdelse, da det netop er materialet, der afgør, hvor stor eller lille en vedligeholdelsesbyrde du får. Et populært valg indenfor møbler til haven er materialet polyrattan.

Med loungemøbler i polyrattan, der er et kunstmateriale, behøver du ikke gå på kompromis med et smukt udseende for at undgå en stor vedligeholdelsesbyrde. Polyrattan er nemlig vedligeholdelsesfrit og yderst holdbart samtidig med, at det til forveksling ligner træ.

Når det kommer til størrelsen, skal du naturligvis vælge loungemøblerne efter hvor mange I er, der skal bruge det. Med det in mente er du dog også nødt til at forholde dig til, hvor meget plads du har til rådighed på dit udeareal.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du kan forlænge levetiden på dine havemøbler.

Køb nye loungemøbler til haven på Bilka.dk

Hygge og afslapning i haven er ikke længere end et par klik væk – du kan nemlig bestille nye loungemøbler hjem online her på siden i dag. Bilka.dk har Danmarks største vareudvalg, så loungemøbler er langt fra det eneste, du kan finde af møbler og øvrige artikler til din terrasse og have.

I vores store udvalg af havemøbler finder du alt, du skal bruge. Det gælder bl.a. de mere traditionelle havemøbler, der fås som både havestole, haveborde eller i flotte havemøbelsæt, der allerede er sammensat. Her er noget for enhver smag!