Cafebord

Når du mangler et lille bord til terrassen, altanen eller andre steder, hvor pladsen er trang, er et cafébord løsningen. Et cafébord er både praktisk og dekorativt. Se udvalget herunder, hvor du finder caféborde af forskellige materialer.

Stort udvalg af caféborde

Selvom caféborde ikke fylder meget, kan I sagtens sidde et par stykker rundt omkring det og nyde en kop kaffe eller en drink og få jer et spil kort eller ludo. Et cafébord er perfekt i flere situationer på grund af dets mange fordele:

  • Tager ikke særlig meget plads op
  • Giver plads til hygge og samvær
  • Giver et dekorativt og stilfuldt look

 

Et cafébord er tit ikke større end 60-80 cm i diameter, hvilket gør, at det er nemt at få plads til. Har du ikke behov for, at I kan sidde rundt om det, men bare en enkelt person på hver side, kan du skubbe det ind til væggen, så det fylder endnu mindre.

 

Hvilket cafébord skal jeg vælge

Der findes mange forskellige modeller af caféborde. Og hvilket du skal vælge afhænger helt af din smag, stil og indretning, og hvilket formål cafébordet skal have.

  • Faconen – Rundt eller firkantet. Et rundt bord syner ofte større end et firkantet bord, til gengæld kan et rundt cafébord give et lidt mindre stramt look.
  • Størrelsen – Størrelsen er selvfølgelig alfa og omega, hvis pladsen er trang. Hvor meget plads har du? Tjek målene på hvert enkelt bord, og husk, at du også skal have plads til stolene, hvis bordet skal bruges til at sidde ved.
  • Materialer – Caféborde fås i forskellige materialer – både stellet og bordpladen. Vælg et vedligeholdelsesfrit materiale til både stel og bordplade, hvis dit cafébord skal stå udendørs i alt slags vejr året rundt.

 

Hvis du f.eks. bor i lejlighed med altan og ikke har plads til at opbevare bordet indendørs i vinterhalvåret.

De fleste af vores caféborde er lavet af vedligeholdelsesfrie materialer eller materialer, der kun kræver lidt pleje.

Find det cafébord, der dækker dine behov og ønsker, og bestil det i dag. Vi giver dig altid ubegrænset returret.