Cafebord

Når du mangler et lille bord til terrassen, altanen eller andre steder, hvor pladsen er trang, er et cafébord løsningen. Et cafébord er både praktisk og dekorativt. Se udvalget herunder, hvor du finder caféborde af forskellige materialer.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Stort udvalg af caféborde

Selvom caféborde ikke fylder meget, kan I sagtens sidde et par stykker rundt omkring det og nyde en kop kaffe eller en drink og få jer et spil kort eller ludo. Et cafébord er perfekt i flere situationer på grund af dets mange fordele:

  • Tager ikke særlig meget plads op
  • Giver plads til hygge og samvær
  • Giver et dekorativt og stilfuldt look

 

Et cafébord er tit ikke større end 60-80 cm i diameter, hvilket gør, at det er nemt at få plads til. Har du ikke behov for, at I kan sidde rundt om det, men bare en enkelt person på hver side, kan du skubbe det ind til væggen, så det fylder endnu mindre.

 

Hvilket cafébord skal jeg vælge

Der findes mange forskellige modeller af caféborde. Og hvilket du skal vælge afhænger helt af din smag, stil og indretning, og hvilket formål cafébordet skal have.

  • Faconen – Rundt eller firkantet. Et rundt bord syner ofte større end et firkantet bord, til gengæld kan et rundt cafébord give et lidt mindre stramt look.
  • Størrelsen – Størrelsen er selvfølgelig alfa og omega, hvis pladsen er trang. Hvor meget plads har du? Tjek målene på hvert enkelt bord, og husk, at du også skal have plads til stolene, hvis bordet skal bruges til at sidde ved.
  • Materialer – Caféborde fås i forskellige materialer – både stellet og bordpladen. Vælg et vedligeholdelsesfrit materiale til både stel og bordplade, hvis dit cafébord skal stå udendørs i alt slags vejr året rundt.

 

Hvis du f.eks. bor i lejlighed med altan og ikke har plads til at opbevare bordet indendørs i vinterhalvåret.

De fleste af vores caféborde er lavet af vedligeholdelsesfrie materialer eller materialer, der kun kræver lidt pleje.

Find det cafébord, der dækker dine behov og ønsker, og bestil det i dag. Vi giver dig altid ubegrænset returret.