Hyndebokse

Den danske sommer kan være hård for dine havehynder. Ved at opbevare dine hynder i en hyndeboks, holdes de pæne længere. Her på siden finder du vores udvalg af hyndebokse.

Find en hyndeboks her

Har du også prøvet, at dine dyrt indkøbte hynder er blevet tarvelige og kedelige at se på som resultat af at have ligget udenfor for længe? Det kan være, at hynderne ligger og flyder. En hyndeboks er den bedste måde at opbevare dine hynder på, og så pynter den tilmed på terrassen.

  • Dekorativ og praktisk opbevaring af dine hynder
  • Stort udvalg i størrelser og materialer
  • Hold dine havehynder pæne i længere tid

Udvalget af hyndebokse er stort – både hvad materialer og typer angår – så der er helt sikkert også én, der passer til din terrasse, altan eller hvor end, du har dine havemøbler. Find din nye hyndeboks i vores udvalg her og bestil den hjem i dag.

Hyndebokse til store og små terrasser

Ikke to terrasser er ens i størrelse og udformning. Det ved vi, og derfor byder vi på et udvalg af hyndebokse i forskellige modeller, størrelser og materialer, så du nemt kan finde den hyndeboks, som passer perfekt i størrelse og stil til hele familiens terrasse.

Hvilken hyndeboks skal jeg vælge?

Udover at du naturligvis skal vælge den, du mener, vil gøre sig bedst på terrassen, altanen eller i haven, anbefales du at vælge den hyndeboks, der passer bedst til dine behov.

  • Størrelse: Det handler for det første om at vælge den rette størrelse. Hvis du har mange havemøbler og derfor også mange havehynder, er det selvsagt en god idé at vælge en stor model. Da samtlige hyndebokse er yderst rummelige, vil du med en stor model også kunne bruge boksen til opbevaring af andre haveting. Omvendt kan det være uhensigtsmæssigt med en stor hyndeboks til en lille terrasse. Hvor meget plads du har til boksen, sætter selvfølgelig også en naturlig begrænsning på, hvor stor en hyndeboks, du kan vælge.
  • Materiale: For det andet er det et spørgsmål om at finde det materiale, der passer bedst. I forhold til materialevalget skal du tænke på, at hyndeboksen angiveligt skal holde til det samme, som dine havemøbler. Brug derfor dine havemøbler som pejlemærke for, hvilket materiale du skal vælge. Hvis du er i tvivl, er et godt bud på et oplagt materiale at vælge hyndeboksen i polyrattan. Polyrattan er egentlig plast, men ligner træ til forveksling og er samtidig både robust og vejrbestandigt.

En hyndeboks er ikke 100% vandtæt, så vi anbefaler at denne placeres under halvtag for at indholdet er beskyttet bedst.

Bestil en hyndeboks på Bilka.dk

Med en hyndeboks kan du let lægge dine havehynder væk, når det bliver aften eller regnen banker på. Du finder et varieret udvalg af hyndebokse på Bilka.dk, og fælles for alle boksene er deres rummelighed og solide udformning, som gør dem robuste overfor vejr og vind.

Find din nye hyndeboks i vores udvalg her og bestil den hjem i dag. Skal havemøblerne opdateres, så de passer til din nye hyndeboks? Eller mangler du hynder, du kan fylde boksen med? Du finder begge dele her på Bilka.dk.